Gittim, Tuttum, Yedim, Geldim (Mersin'li Balıkçılara İthaf Olunur)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında SedatMert tarafından paylaşıldı.

1. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Keşke !

Bayramda Mersinde olsaydım ve şimdi okuduklarımı okuyabilseydim sizi misafir etmezmiydik ? Mersin /Tömük te TÖMBALDER siz balıkçıları bekler . Ben artık bir kaç yıllığına İstanbulda olacağım ama arkadaşları dernek bünyesinde balıkçılığa devam ediyorlar. Tekne kiralama rehberlik hızmetleride veren çok dost bulabiliridiniz. Kısmet değilmiş umarım bundan sonra raslaşırız. Dostlukla kalınız. ;)

2. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Cumhur bey ilginize teşekkür ederim. Dünya küçüktür bakarsın İstanbul'da görüşür tanışır. Mesela ben bugün öğleden sonra İstanbul'a gidip geldim. Neden olmasın:)

3. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Tebrikler, güzel bir av ve gün olmuş.. Mersin çok keyifli bir yer nede olsa..

4. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Teşekkürler Aylin hanım. Evet gerçekten Mersin çok güzel ve keyifli bir şehir. Ancak bayramlarda kısa süreliğine gidebildiğimden tadı damağımda kalıyor:D :D

5. msakturk

msakturk mustafa

bende mersindeyim 21 yaşında ve balık hastasıyım siz abilerden birşeyler öğrenmeyi çok isterim yakındaorganizasyon varsa bende gelsem !!!