Vatana millete hayirli olsun. Guzel ulkemizden kaderin binbir cilvesiyle ayrilip yurtdisinda yasam kurmus, amator olta balikcilarini desteklemek ve bu baglamda karsilikli fikir alis verislerinde ve muhabbetlerde bulunarak, dostlugumuzu ve uretkenligimizi ilerletmek amaciyla bu konuyu aciyorum. Amacim bir birimizi burda konular otesinde yakalayarak, sitemize daha fazla katkiyi nasil yapabilecegimizi tartismak, hal hatir sormak. Boyle bir birlikteligin daha fazla gocmen arkadasimizi da siteye cekmesi en buyuk arzum. Buyrun Efendiler!.... Misaki Milli sinirlari, Turk'un ayagini bastigi her yerdir. Mustafa Kemal Ataturk
Hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar Arasıra ugrayıp bir acı kahvenizi içmek isterim dogrusu Nargile de varsa demeyin keyfime Allah muhabbetimizi artırsın
Tesekkurler Gul Hanim. Esinize levrek derslerini sizin verdiginiz dogru mu? Bulunur dostum, her sey bulunur.Gumrukten gecsin yeter ki...
Boyle bir konu Elbet'teki Yucel dostum icin onurdur. Saygideger arkadasim ne zaman baliga gitse levrekle donuyor. Kusura bakmayin ama bunu kimse yapamiyor. Isin sirrini bulmam lazim.
Namık abi ile bir kahve açmıştık zamanın da iki ay uğramadım adam batırmış kahveyi devretmiş bile Hayırlı uğurlu olsun göçmen abilerimize
Vallahi gunah benden gitti. Yucel Dostum Namik miknatisi olur yakinda.Simdi oltasini hazirliyordur. Benden soylemesi... Avusturalya'ya gidemiyorsun bari memlekette kalmayi becer.
Namik Ustadim Uzulerek bildirmem gerekiyor ki cografyadan da sinifta kaldiniz. Dunyada gunesin ilk dogdugu ulkede yasiyorum. Benden doguya kimse gidemez.
Bu sayfa bir ilke imza atiyor.Simdi gozume carpti .Mesaj sayisi goruntulenme sayisindan yuksek.Bununla 32 ye 29. nasil oluyorsa.