GÖKALA AVI..

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında 06TK06 tarafından paylaşıldı.

1. 06TK06

06TK06 Kadir AKAR TK

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30s

2. 06TK06

06TK06 Kadir AKAR TK

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30s
    Ben sadece her iki taraf için sadece yanlış anlaşılma olmuştur diyorum uzatmaya gerek yoktur kırdıysam kendi adıma oltacı arkadaşımdan özür dilerim kapatalım biz oltacılara yakışmaz... Rastgele

3. 06TK06

06TK06 Kadir AKAR TK

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30s
  4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Baybora bey, bende yazımda sizinde dediğiniz gibi buranın raporlar bölümü olmadığını, av detayları istemenin haksızlık olduğunu belirttim zaten, buraya kadar herşey normal...

Ancak insanların kişilik haklarına saldırma hakkını nerden alıyorsunuz bilmiyorum.Kaldı ki konu sahibi bile diğer resimleri yüklemede sıkıntı olduğunu ve konunun bu kadar olmadığını söyleyerek yanlış anlaşılmalardan imtina etmiş, bunuda gayet güzel bir uslupla belirtmiş.

İnsanları aptal yerine koyarak google'dan neyi nasıl bulacaklarını tarif etmeniz hiçte şık olmamış.Hem sizin grubunuzun ne olduğunu öğrenmek zorundamı herkes, meraklısı açar bakar.

İçinde tek bir foto olan konu nasıl ve neden kirletilir, "gereksiz yorum" olduysa "gerekli yorum"un nasıl yapılacağı konusunda da yardımcı olurmusunuz bizlere?

Velhasıl, umarım hastalıklı bünyeler ithamınızın ne kadar yanlış olduğunu farkeder ve gerekli düzeltmeyi yaparsınız.Zira hiç kimse bu konu içinde kimseyi küçük düşürücü ve hakaret içeren mesaj yazmamıştır.

5. 06TK06

06TK06 Kadir AKAR TK

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30s

İsa bey konu tatlıya bağlamışken daha fazla uzatmanın anlamı yok bence baybora kardeşim de beni sevdiğinden yazmıştır bunu konu şuanda tatlıya bağlanmıştır dah fazla söze gerek yok sanırım...Teşekkürler isa bey