gökkuşağı alabalığı verimsiz avımız

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında emrekaya55 tarafından paylaşıldı.

1. emrekaya55

emrekaya55 EMRE

forumda açtığım ilk raporumun daha verimli ve bol balıklı olmasını isterdim fakat nasipte bu varmış

İç sularımızda hafta içi av yasağı olduğu için mecburen hafta sonu avlağımıza gittik tabi bizim gibi düşünüp hafta sonu hem hobisini yapmak hemde kafa dağıtmak için baya bir gelen varmış.Gelenler geceden geldiği için kişi başı üçer olta atmışlar her zamanki yerimizi kaybetmiş olduk balığa başlamadan moraller sıfır oldu. Sağa gittik sola gittik yer bulamadık en son üç arkadaş bir yer bulduk ve oturduk derken hemen konuşulmaya başlandı gecede balık yoktu şimdide balık yok vurmuyor dokunmuyor her kafadan bir ses ikinci golüde burada yedik o kadar yol geldik tutamadan döneceğiz heralde falan derken ümidimi kaybetmeden kamışımı hazırladım ve şamandramı suyla buluşturdum tabi ümit yok balık tutamayacaz derken ilk dokunuşlar başladı sabah 6 civarı arkadaşım iki kere kamışı sudan çıkardı fakat gelen giden yoktu :laughing: suda onlarca olta varken sadace bizimkine balık vuruyordu. Tabi biz heyecanlı bize bakanlar bizden heyecanlı derken kamışı elime alır almaz hoppppppp geldi bir tane daha fazla uzatmayayım fotoğraftaki alayı aldık. 7 metre göl kamışı şamandralı sistem hamurla alınmıştır.

Uploaded with ImageShack.us

2. goksel64

goksel64 ibrahim

Favori Kamış:
    fawori kamışımı değiştirdim artık shimano
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    alabalık sevdası
    Tebrikler emre 1 olsun bizim olsun.Emre o saatlerde kaşıkla hiç deneme yapmadınız mı? Kaşığa daha iyi vuruyor sabah erken saatlerde ve akşamüstü
    Bizde gidiyoruz gökala avına gölde şamandıralı olta ile balık alan olmuyor ama biz kaşıkla limiti dolduruyoruz.

3. emrekaya55

emrekaya55 EMRE

abi valla 3 numara kırmızı benekli kaşıkla çok attık ama tık yok yani denedik yorulduk tüm kıyıyı dolaştık tık yoktu:)

4. goksel64

goksel64 ibrahim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    alabalık sevdası
    3 numara alabalık için çok büyük emre 1 numarayı tavsiye ederim gümüş üzeri kırmızı

5. goksel64

goksel64 ibrahim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    alabalık sevdası
    söylemeyi unuttum 3 numarayı bende çok denedim ama söylediğin gibi tık bile demiyor.2 numaraya nadiren atlıyor ama 1 numaraya gözü kapalı atlıyor.Tabi suda dönüşü güzel olursa

6. emrekaya55

emrekaya55 EMRE

iki hafta sonra bi deneyeyim *** olur bişeyler at çekle tutanlara sordum tabi tuttuklarını hiç görmedimde 3 numara bu kaşık çok iyi demişlerdi artık tutmamımı istemiyolar anlamadım ki:)

7. goksel64

goksel64 ibrahim

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    alabalık sevdası
    Emre emin ol benim avlakta avlanıyor olsaydın bende ne tür kaşıkla yakaladığımı sana söylemezdim:) şaka bir yana ama her şakada da bi gerçeklik payı vardır bunu unutma yani adamların söylememesi normal

8. balıkçı44

balıkçı44 erkan

En İyi Avı:
    sazan 8 kg alabalık 3.50 kg
    tbr güzel ala daha büyüklerine rast gelmen dilegiyle

9. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Tebrikler Emre, gayet güzel bir ala. Afiyet olsun :)

10. havagazi askeri

havagazi askeri Soner Pehlivan

En İyi Avı:
    Sazan 9.3 kg, Turna 3.5 kg, Yayın 15.4 kg
    Tebrikler. Baya da şişmanmış :)