Cumartesi gökkuşağı alabalıklarını bir yoklayayım dedim.İyikide gitmişim.Rüzgar olmasına rağmen iyi balık aldım.Alabalık artık başladı.Mayısa kadar alabalıkla oyalanırız artık.Sonuç 2 saat içersinde 12 alabalık.Saygılar Yem:Simli Hamur. Takım:Şamandıralı tek kancalı takım.
Levent bir dahakine 10 adette kalalım abicim. Belli ki bereketli bir avlak, 2 saatte 12 balık gayet iyiymiş.
Allah Bereket Versin Güzel Av Olmuş. En Büyük Hayalimdir, Alabalik Tutmak Inşallah Bende Bir Gün Tutarim
Tebrikler güzel bir av yapmışsınız. Fakat belkide bilginiz yoktur, tebliğe göre limit 10 adet. Bir daha ki avınızda daha dikkatli olacağınıza eminim. Şimdiden rastgelsin....
Abicim inan 10 da kaldım.2 tanesini yanımda balık tutmaya çalışan küçük bir çocuğa verdim.Resmimide ufaklık çekti zaten.2 saat daha kalsam bir bukadar balık tutardım.Bereketli bir gündü,ama yeterli olduğu için bıraktım avı.Uyarın için teşekkürler.
Fırından 1 ekmeklik hamur,2 adet yumurta sarısı.sarı sim ve birde akvaryumcularda küçük paketlerde satılan japon balığı yemini suda eritip iyice karıştırıyorum.Güzel sonuçlar aldım ben bu hazırladığım yemle.Saygılar
sim ne demek? öncelıkle avınız cok guzel olmus cok bereketlı olmus bu bu hamur konusunu guzel acıklamıssınız tskler ama sim ne demek onu anlamadım? japon balıgı yemını cok duymustum kısmet olursa bızde deneyelım hayırlı gunler
Valla simi bilmem ama japon baligi yemini babamda kullaniyor sazan hamurunda. Bu arada aviniz icin tebrik ederim cunku bir daha ki sefere dikkat edeceginizden hic suphem yok Rastgele...
abicim öncelikle tebrik ederim. birşey soracağım, burası amasya'ya yakınmı acaba. aşırı derece alabalık hastasıyım. sımdı amasya da öğretmenlik yapıyorum. bu balığın oldugu yerleri bilmek istiyorum. özelden masaj atabilirsin acaba. bölgeye yabancı oldugum için uzun süredir av yapamıyorum. bilgi verirseniz cok sevinirim. rast gele...