Gökkuşağı alasi avim...part 2

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında yamansukru tarafından paylaşıldı.

1. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    Shimano stradic ci4 olacak insallah
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    Evet tekrardan balik avina gönul vermis tum dostlara selamlarimi iletiyorum..onceki raporumda fatih kardesimin de dedigi gibi bindan sonra alabalik raporlarima baslayacagim bu zamana kadar yani kistan beri toplasam 4 5 av anca yapabildim...neyse gelelim konua bu kez baska bi avlak baska bi macera.....

Yine sabahtan islerim vardi islerimi hallettim osman abiyi yokladim abicim az bi isim var biterse beraber gidelim dedi tamam abi benimde 4 u bulacak isimin bitmesi sonra gidelim diyerek anlastik saat 3 oldu telefon geldi benim isim uzayacak abicim sen git olmazsa desede abi benim de isim uzadi sen bitirince beni ara deyip kapattim telefonu..

Saat 4 oldu tekrar telefon geldi osman abiden ne yaptin balik var mi diye soruyo bana :D yok abi gitmedim daha isim uzadi dedim ya

Meger anlayamamis ilk konusmada eee gitmicen mi diyo abi simdi bitti isim hadi gidelim dememle 15 dk sonra osman abi yanimda... :D

Apar topar atladik 45 dk sonra avlaktaydik saat 5 oldu..

Baktik tek tuk yagmur atiyor abi dedim tam havasi acele et reeling

Hemen dereye indik ilk atisim da az sonra yakalayacagim baligin takibini aldim sonra ikinci atis yine tiklatma ve takip ama vurus yok...

Osman abiye baktim onda da takip var ama balik nazli ... sonra ayni agac kökünün altina baska açıdan atis yapmak icin 10 mt ileri yürüdüm ilk atis ve iste "o an" reeling ciirrrrrrrrrrrrrrrrr :D 3 4 dakika baligi yorduktan sonra kenara aldim...yaklasik 45 cm geldi...

Arada bir osman abiye bakiyordum ki o da ne osman abinin kamis resmen U olmus ve nasil Kalama actiriyor resmen kucucuk derede dalgalar yaptiriyor balik ama 6 7 saniye icinde kendini yirttirarak igne agzindan cikiyor..baligin havada ziplamasindan anladigim kadariyla en az 3 veya 3.5 kg civarinda bi balikti...yaklasik 2.5 saatlik avimizda 2 3 tane takip aldiktan ve osman abinin de yaklasik 20 cm lik bir alabaligi iade edisinden sonra avimizi sonlandiriyoruz..

Simdi resimlere gecelim...Tum dostlara Rastgele....

2. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    tebrikler maşallah çok yakışıklı bir balık!! keşke bu balığı antalya civarı bir yerde yakalayacağim bir yer olsa hiç alabalık tutma şansım olmadı çünkü merasını bilmiyorum burda nerde çıkar acaba??

3. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Bravo , bravo , bravo...

Şükrü kardeş merhaba.Tebrik ederim.Tek kelimeyle bravo.Bizlere harika doğa manzaraları göndermişsin.Hepsinden güzeli , yakışıklı gökkuşağı'nın pozu olmuş.Bereketli ve bol şans dolu avlarının devamını bekliyoruz.Kullanmış olduğun sahte'nin markası yanılmıyorsam Fransız Comet mepps olmalı.Yine Fransız Aglia meppsler var.Bir ahbabımdan edinmiş olduğum bilgiyi paylaşayım istedim.Derelerde Comet veya Aglia fark etmediği , fakat durgun sularda Aglia'nın iş yaptığı şeklinde bilgi vermişti.Senin fikrin den de faydanlamak isterim.Eğer sakıncası yoksa.Hoşçakal.Bursa'dan , Ispart'lı Usta Olta Balıkçısı Şükrü kardeş'e selâmlar...ERCAN 1977 BURSA

4. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Tebrikler yine güzel bir av olmuş devamını dilerim Şükrü sanırım döner kaşıklar Mepps :) .

5. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    Ozel meralarimi kimseyle paylasmiyorum ama size antalya civarinda herkesin bildigi bir yer soyleyebilirim.antalya isparta arasindaki aksu cayinda cok buyuk alabaliklar cikiyor.bunun en guzel orneklerini gooogle a kilinc coskun yazarsaniz videolarini gorursunuz teşekkür ediyorum

6. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    Tesekkur ederim ercan abi bu guzel yorumunuz icin.evet kullandigim kasiklar mepps.ben ikisini de kullaniyorum yalniz akarsuda cometi tercih ediyorum golde ise ikisindende verim aldim...iyi gunler diliyorum

7. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    Tesekkur ederim senol bey evet meppden baska kasik kullanmam...

8. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Sanırım kullandığın kaşıklar 2 ve 3 numara onların üstünde boya değil kaplama kağıt gibi oluyor belkide yapıyorsunudur ama yine de söyleyim şeffaf oje alıp sürersen hem darbelere karşı korursun hemde o kaplama açılmaz . Rastgele Şükrü reeling

9. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    Evet 2 no kullaniyorum.onerinizi deniycem Teşekkürler

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    İmrenilesi avlar, tebrik ederim sevgili Şükrü.:)

11. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    Tesekkur ederim

12. börteçine52

börteçine52 t.coşkun

Favori Kamış:
    lineeffe carıbbean 4,20- YOBOMAX BULDOG 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RTX65 - MISTIQUE MQ65 -MITCHELL AVOCET AV-C 2000S-Abu Garcia Cardinal 100u
    bu ala raporlarını görmezden gelmeye çalışıyorum
    ama elim mause nin sol tuşuna istem dışı basıyor ve gördüğüm manzaralar ve alalar beni benden alıyor gitmeyeceğim diyorum bir daha ala avına ama ne yapsam etsem olmuyor yine yaz tatilini ala peşinde geçireceğim bu senede
    tebrikler rast gelmeye devam etsin

13. börteçine52

börteçine52 t.coşkun

Favori Kamış:
    lineeffe carıbbean 4,20- YOBOMAX BULDOG 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RTX65 - MISTIQUE MQ65 -MITCHELL AVOCET AV-C 2000S-Abu Garcia Cardinal 100u
    şeffaf oje ile kaplama yaptığım mepslerle verim alamadım sanki oje mepsin ozelliğini bozuyor
    aynı merada oje ile kapladığım kaşıklarda ne takip alabildim nede vuruş ama orjinal haliyle aynı merada daha verimli geldi

14. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    Degerli yorumlariniz icin teşekkür ederim bende perch avi icin dandik meppslerin birine oje surmustum aslinda yapis yapis oldu ve pek hosuma gitmemisti galiba surmem bende ama verim alanlar var demekki

15. bghns

bghns gökhan

Şükrü bey iyi günler
    ıspartada balık avlama alanı bilmiyorum. sakıncası yoksa özelden yada buradan paylaşma imknınız varmı.

16. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Yer çok güzelmiş.Tebrik ederim.