Evet tekrardan balik avina gönul vermis tum dostlara selamlarimi iletiyorum..onceki raporumda fatih kardesimin de dedigi gibi bindan sonra alabalik raporlarima baslayacagim bu zamana kadar yani kistan beri toplasam 4 5 av anca yapabildim...neyse gelelim konua bu kez baska bi avlak baska bi macera..... Yine sabahtan islerim vardi islerimi hallettim osman abiyi yokladim abicim az bi isim var biterse beraber gidelim dedi tamam abi benimde 4 u bulacak isimin bitmesi sonra gidelim diyerek anlastik saat 3 oldu telefon geldi benim isim uzayacak abicim sen git olmazsa desede abi benim de isim uzadi sen bitirince beni ara deyip kapattim telefonu.. Saat 4 oldu tekrar telefon geldi osman abiden ne yaptin balik var mi diye soruyo bana yok abi gitmedim daha isim uzadi dedim ya Meger anlayamamis ilk konusmada eee gitmicen mi diyo abi simdi bitti isim hadi gidelim dememle 15 dk sonra osman abi yanimda... Apar topar atladik 45 dk sonra avlaktaydik saat 5 oldu.. Baktik tek tuk yagmur atiyor abi dedim tam havasi acele et reeling Hemen dereye indik ilk atisim da az sonra yakalayacagim baligin takibini aldim sonra ikinci atis yine tiklatma ve takip ama vurus yok... Osman abiye baktim onda da takip var ama balik nazli ... sonra ayni agac kökünün altina baska açıdan atis yapmak icin 10 mt ileri yürüdüm ilk atis ve iste "o an" reeling ciirrrrrrrrrrrrrrrrr 3 4 dakika baligi yorduktan sonra kenara aldim...yaklasik 45 cm geldi... Arada bir osman abiye bakiyordum ki o da ne osman abinin kamis resmen U olmus ve nasil Kalama actiriyor resmen kucucuk derede dalgalar yaptiriyor balik ama 6 7 saniye icinde kendini yirttirarak igne agzindan cikiyor..baligin havada ziplamasindan anladigim kadariyla en az 3 veya 3.5 kg civarinda bi balikti...yaklasik 2.5 saatlik avimizda 2 3 tane takip aldiktan ve osman abinin de yaklasik 20 cm lik bir alabaligi iade edisinden sonra avimizi sonlandiriyoruz.. Simdi resimlere gecelim...Tum dostlara Rastgele....
tebrikler maşallah çok yakışıklı bir balık!! keşke bu balığı antalya civarı bir yerde yakalayacağim bir yer olsa hiç alabalık tutma şansım olmadı çünkü merasını bilmiyorum burda nerde çıkar acaba??
Bravo , bravo , bravo... Şükrü kardeş merhaba.Tebrik ederim.Tek kelimeyle bravo.Bizlere harika doğa manzaraları göndermişsin.Hepsinden güzeli , yakışıklı gökkuşağı'nın pozu olmuş.Bereketli ve bol şans dolu avlarının devamını bekliyoruz.Kullanmış olduğun sahte'nin markası yanılmıyorsam Fransız Comet mepps olmalı.Yine Fransız Aglia meppsler var.Bir ahbabımdan edinmiş olduğum bilgiyi paylaşayım istedim.Derelerde Comet veya Aglia fark etmediği , fakat durgun sularda Aglia'nın iş yaptığı şeklinde bilgi vermişti.Senin fikrin den de faydanlamak isterim.Eğer sakıncası yoksa.Hoşçakal.Bursa'dan , Ispart'lı Usta Olta Balıkçısı Şükrü kardeş'e selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Ozel meralarimi kimseyle paylasmiyorum ama size antalya civarinda herkesin bildigi bir yer soyleyebilirim.antalya isparta arasindaki aksu cayinda cok buyuk alabaliklar cikiyor.bunun en guzel orneklerini gooogle a kilinc coskun yazarsaniz videolarini gorursunuz teşekkür ediyorum
Tesekkur ederim ercan abi bu guzel yorumunuz icin.evet kullandigim kasiklar mepps.ben ikisini de kullaniyorum yalniz akarsuda cometi tercih ediyorum golde ise ikisindende verim aldim...iyi gunler diliyorum
Sanırım kullandığın kaşıklar 2 ve 3 numara onların üstünde boya değil kaplama kağıt gibi oluyor belkide yapıyorsunudur ama yine de söyleyim şeffaf oje alıp sürersen hem darbelere karşı korursun hemde o kaplama açılmaz . Rastgele Şükrü reeling
bu ala raporlarını görmezden gelmeye çalışıyorum ama elim mause nin sol tuşuna istem dışı basıyor ve gördüğüm manzaralar ve alalar beni benden alıyor gitmeyeceğim diyorum bir daha ala avına ama ne yapsam etsem olmuyor yine yaz tatilini ala peşinde geçireceğim bu senede tebrikler rast gelmeye devam etsin
şeffaf oje ile kaplama yaptığım mepslerle verim alamadım sanki oje mepsin ozelliğini bozuyor aynı merada oje ile kapladığım kaşıklarda ne takip alabildim nede vuruş ama orjinal haliyle aynı merada daha verimli geldi
Degerli yorumlariniz icin teşekkür ederim bende perch avi icin dandik meppslerin birine oje surmustum aslinda yapis yapis oldu ve pek hosuma gitmemisti galiba surmem bende ama verim alanlar var demekki
Şükrü bey iyi günler ıspartada balık avlama alanı bilmiyorum. sakıncası yoksa özelden yada buradan paylaşma imknınız varmı.