Gökkuşağı alasi avim...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında yamansukru tarafından paylaşıldı.

1. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    Shimano stradic ci4 olacak insallah
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    Öncelikle herkese selamlar.pazar gunu sabahtan islerimi hallettim saat 3 civari oldu acaba osman abiyi arasam mi musait midir bi aksam ustu kacamagi yapsak mi derken bir anda telefon calmaya basladi bile

Abi napiyon

Sagolasin abisi sen nasilsin

Iyiyim abi isler vardi biraz sabahtan hallettim bi kesif yapalim mi musait misin

Olur valla benimde isim yok..ama nereye gitcez

Orasini bana birak abi seni ilk defa gidecegim bi yere goturcem ama simdiden soyleyeyim balik garanti

Oooo o zaman iyi 15 dk ya çıkalım.....

Dememle beraber kendimizi yolda bulduk.isten gucten ogle yemegi de yememistim hemen ayaküstü yedim biseyler.motorlarimiza bindik ve 45 dk sonra yaklasik 5.30 da dere kenarindaydik.bu derenin barajinda 2 kere av yapmistim ama deresi cok dik ve tehlikeli oldugundan yalniz gidememistim...hemen meppslerimi cikardim gozume kestirdigim küçücük bi golete ilk meppsimi attim o da ne ilk atis ilk vurus ������ yaklasik 20 cm sevip oksadim saldim hemen

Ikinci atis yine vurus ama igneyi almadan gitti ucuncu atis bos dorduncu atis biraz daha buyuk bi yakisikli bu vicdani limitlerim dahilinde 30 cm den buyuk bi balik bunu alikoydum

Sonra hemen bi atis daha yine takip yine vurus...keyfimiz resmen doruklarda...ara sira osman abiye bakiyorum sen nereye getirdin beni der gibi bakiyor yalniz tek olumsuz tarafi çıkan cogu balik cok kucuk bu yilin yavrusu yinede avimiz cok zevkli gecti osman abi ile birlikte 2 saat icinde yaklasik 40 45 balik yakalayip iade ettik.ikimizde 25 35 cm arasi 5 balik alikoyduk...devamini resimler anlatsin rastgele....
    Avlagimiz

Öyle küçük gorundugune bakmayin gelecegin delikanlisi olur kendisi...Zamanimiz kisitli oldugu icin cok resim cekemedim...Tüm dostlara Rastgele....

Son düzenleme: 4 Haziran 2015
  2. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Tebrikler güzel av olmuş , avlakta ben buradayım diyor zaten :) .

3. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    Tesekkurler...valla resimde oyle gozukuyor ama hic de oyle degil yollari cok karisik ve dik araba ile gitmek imkansiz hatta bi motora 2 kisi binerse o da imkansiz

4. baraküda007

baraküda007 fatih

OOOO alabalıkçı yaman şükrü piyasaya çıkmış artık alabalıklara rahat yok hooked kış boyu sesin hiç çıkmadı artık bol bol rapor paylaşırsın eminim ondan :) tebrikler balıklarında herzamnki gibi çok güzel :thumb:

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Afiyet olsun, devamını dilerim.:)

6. ketdok

ketdok H

Balıklar süper, mekan süper, hikaye süper :) Tebrik ederim, harika av olmuş :)

Son iki fotoğraftaki balıkların altunî renkleri özellikle muhteşem.. Sürekli gördüğüm gökala fotoraflarına pek benzemiyo, farklı bi tür veya melez bi tür falan mı acaba?

7. Genesiss

Genesiss Gürcan

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Piuma Power, Yamaga Blanks Early 94mhr
    Favori Makine:
    Daiwa Surf Basia 25 QD, Daiwa Certate 3012H
    Tebrik ederim, küçücük derelerden ne büyük balıklar çıkıyor :)

8. zaad

zaad ZAFER

Çok özendim, az kıskandım. Sizinle orada olmak isterdim. Allah, avlağınızı tırvırıcıların, serpmecilerin şerrinden korusun.

Rastgele...

9. zaad

zaad ZAFER

Japonların youtubeda izlediğim, derelerinde yakaladıkları alabalıklara benziyor.

10. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    Degerli yorumlariniz icin hepinize cok tesekkur ederim daha guzelleri sizlere rastgelsin...bu tiriviricilar serpmeciler her yerde var ama insallah ulasacaklari yerde degil avlak....

11. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    Ayni suda kirmizi benekli de oldugunu duydum ama bana hic denk gelmedi melezlenmis olabilir kirmizi benekli ile...

12. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    S

Ayni suda kirmizi benekli de oldugunu duydum ama bana hic denk gelmedi melezlenmis olabilir kirmizi benekli ile...