ramazan ayının ısyerıme verdıgı sakınlıkden yararlanıp yuruyuş maksatlı alabalık avına cıktım amac alabalık avlamakdan cok doga yurusu yapmak olsada yınede elımde oltalar hazırdı 2 numara kırmızı beneklı gumuş rengi meps ile guzel vuruslar aldım ama malumunuz alabalık kalmadıgı ıcın gökkuşagına talım yaptık bazı noktalarda 1 numara bazı noktalarda 2 numara denemelerım sonucu 3 4 tane kucuk gökkusagı 2 adetde 35 cm ustu guzel balık yakaladım sadece 1 balıgı eve getırmek zorunda kaldım mepsin hasar vermesınden dolayı fotograflardakı gökkuşağı kardeşimin tabağını süsledi dıerlerı zarar gormedıgınden hemen gerı bırakıldı
tesekkurler ustadım ıgnen keskın vurusun daım olsun özgür hocam teşekkürler simdi sureklı yayın avladıgım avlakdan geldım camur ıcınde yazıyorum kısmetsız bır av oldu 80cm bır yayın aldım lımıt altı oldugu ıcın gerı bırakıldı 1 tane guzel vurus aldım kalamayı sert bıraktıgımdan kostegı kopardı gece 4 de uyku sersemlıgıme geldı baskada vurus olmadı vasat bır av atlattık. ustadım ıgnen keskın vurusun daım olsun tesekkurler ustadım ıgnen keskın vurusun daım olsun