Temmuzun 16 sında Bozkıra gittim.Bozkır civarında gidilecek Göksu ve Soğla gölü var ben de Göksu ve soğla gölüne gittim.Soğla gölüne gittiğimizde orada bulunanlar gölün kenarındaki kanalda şamandıralı oltayla avlanıyorlardı.Biz de şamandıralı oltaları salladık.Ama çıkan israil sazanı olunca iştahımız kaçtı.Ve avı kısa kestik.Ama göksuda sıraz(dere balığı)nı şamandıralı olta ve yem olarakta hamur ve taşların altından çıkardığımız böcekle yakaladık.Avı çok zevkli yemi kapınca bayağı zorluyor.Göksu ve soğla gölünden manzaralar aşağıda.Oltalar boş kalmasın.
Tebrikler Nevzat abi çok güzel balıklar manzaralarda çok güzel sadece o 3. resimdeki borular ne borusu abi atık borusumu ?
2 ay kadar önce bende gitmiştim Göksu'ya. Tabi amacım Alabalık tı. Ama maalesef Dere balığı denilen cinsten başka bir şey bulamadık. Onu da O köyün yerlileri serpme ile yakaladılar. Fakat boyları neredeyse 1 karıştı. Bunların boyları bu kadarmı olur dediğimde, "Büyükleride çıkar ama genelde bunlar iyidir" demişlerdi. Senin yakaladıklarını görünce, onların yavruları yakaladığını anladım Ayrıca geçen hafta da Göksu Yerköy şelalesindeydim. Bu kadar doğa harikası nefis bir yer, ancak ülkemiz insanı tarafından böyle katledilebilirdi.. Her taraf, günübirlik piknikçilerin sağa sola attığı çöp poşetleri ile doluydu. Ve bu doğa harikası beldemizde Devletimizin (Özellikle Turizm ve Kültür Bakanlığımızın) varlığını hissettiren hiç bir işaret görünmüyordu. Neyse fazla uzattım galiba. Avınız ve güzel resimleriniz için tebrik eder, devamını dilerim
Arkadaşlar hepinize teşekkürler.O borularla göl dolunca gölden su alıp yan taraftaki kanala su veriyorlarmış.Daha irileri sizin livarınıza dolsun.
Teşekkürler arkadaşlar.Burak resimdeki yeğenim.Aynı yaşlarda oğlum var.Ama o balığı eline almayınca ben de yeğenimi çektim.
Hadi ya.Bodoslama falso Olsun oda bizim evladımızdeyip toparlayayım o zaman.Sonuçta geleceğin balıkçısı