mustafa merhaba yarışmaya katılacağını duydum.memnun oldum zaman zaman forumdan okuduğum bir arkadaşımızsın şimdiden başarılar
bugün sizi aramıştım ama görüşemedik sanırım haber vermişlerdir inşallah oralarda görüşme fırsatımız olur aytekin madem bu kadar katılım vardı siteden gurup olarak katılsaydık keşke
selam biraz bilgi aydın meraba benim ögrenmek istedigim ulaşım nasıl olacak ve ben yeni oldugum için yarışmaya katılmayıp izlemek için gelebilirmiyim hem orda daha iyi gözlemleyip bilgi sahibi olurum diye düşünüyorumve birde ücret ödememiz gereklimi nekadar? şimdiden teşekkür
serdar merhaba ulaşım gönen e kadar kendi yarışmacıların kendi imkanları ile olacak gönen den avlağa kadar dernek ulaşımı sağlıyor izleyici olarak tabiiki katılabilirsiniz ama biz yarışmacı olarak katılmanızı dileriz.Ücret konusuna gelince bireysel de 20 takımlarda 40 ytl organizasyon ücreti var
saol aydın abi abi daha acemiyim oraya gelip ortamı görmek neler lazım onları ögrenmek için önçe seyirçi olayım sonra allah izin verirse birdahaki org katılırım ilgin için tekrar teşekkür
aydın abi aranıza yeni katıldım ben inegöllüyüm allah nasip ederse yarışmanıza takım olarak katılmayı düşünüyoruz daha önceden kayıt yaptırmamız gerekirmi bide biz 4 kişiyiz kişi başı 2 oltamı yoksa takım olarak 2 oltamı kullanmamız gerekli cevaplarsan sevinirim abi
şenol merhaba öncelikle yarışmaya katılmayı düşünmeniz bizleri sevindirdi.10 temmuz a kadar kayıt yaptırmanız gerekli.olta sayısı kişi başı 2 adet olmak üzere 2kişilik takımlarda toplam 4 adet olacak.siz 4 kişi gelecekseniz 2 ayrı takım olarak yada 4 kişi ayrı ayrı bireysel olarak katılabilirsiniz .yarışmada görüşmek dilegiyle
mümkünse acaba katılımcı listesi hakkındada biraz bilgi verebilirmisiniz kaç kişi ferdi kaç kişi takım olarak yarışacak isim listesi olmasada sayı olarak belirtsenizde yeterli olur sanırım
henüz başvurular sonuçlanmadığı için sayılar kesinleşmiş değil bizim tahminimiz 200-250 civarı katılımcı
yarışma fotoğrafları arkadaşlar yarışma hayırlısıyla sonuçlandı şimdi bazı fotoğrafları sizlerle paylaşmak istiyorum[/IMG]23