Merhabalar, forumu uzun zamandır takip etmeme rağmen daha yeni üye oldum Sizlerede bu türlü istekler çok fazla geliyor biliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim. Hafta sonu Göynük' e tatile gidiyoruz iki arkadaş ikimizde balık hastasıyız bizlere nerelerde kıyıdan balık avlayabileceğimiz konusunda yardımcı olur musunuz? Şİmdiden çok teşekkürler.... Ayrıca bu yıl o kadar uğraşmama rağmen sazan tutamadım Beyşehir gölünde İnşallah ilk tuttuğum sazanın fotoğraflarınıda sizlerle paylaşmak istiyorum...
Öncelikler İlginize teşekkürler Ben zaten denizden söz etmiştim özellikle zargana için hazırlık yapmaya çalıştım İnşallah Güzel bi tatil olur balık olmayınca tatilin benim için nerdeyse hiçbir anlamı yok. Ayrıca ''Münferidin Münasıbı Mükafatından Mütefekkir olanıdır...'' sözü Üsame ve Sadık Ağırbaşlı diye iki kardeş Konya Şivesi ile çok komik Film dublajı yapıyorlar orda bi sahnede geçiyordu hiç bir anlamı yok ama çok anlamlı bir söz gibi geliyor ilk bakışta.
kardeş senin adın ne yaşın kaç yani abimi diyeceğiz kardeşmi diyeceğiz bir bilelim sazanla şimdilik uğraşma istersen çünki 1 temmuza kadar yasak
Küçük birbilgi daha isteyeceğim orda canlı balık bulmakta zorlanacağımı tahmin ediyorum zarganayı başka yemle tutma şansım varmı mesela tavuk göğsü veya başka bir yem
slm arkadaşın dediği phasalis tarafını iyi bilirim pektatmin edici bir yer değil bence zarganayı zargana ipeği ile denesen
Bilmiyorum deneyeceğiz artık ilk defa denizde balık avlama şansım oldu İnşallah birşeyler tutarım Antalyadan geçerken malzemecilere bir bakacağım olmazsa ipek te alırım
beyşehir li hemşerim beyşehir gölünün sazan balıklarının lezzeti pek iyi değil ama o çevrede başka yerler denedinizmi mesela doğanhisar tarafındaki göletleri falan oralar nasıl
Beyşehirirn sazanı Konya ve civarında özellikle aranır lezzet bakımından ama bilmiyorum ağız tadı değişiyor demekki benim için vazgeçilmez bi tad Beyşehir dışında pek avlanmadım Nasip olurda gidersem mutlaka paylaşırım