cumartesi Sabah saat 8 gibi vardım gülpınara yeri hiçbilmiyordum millet zarganaya atıyordu bende zarganayaatım ama kimsede tık yok fakat yem gitmiş defasında burda başka bişey vardiye dip oltası atım mezgit takımı bi baktım izmarit hemen takımı degiştirdim yemi siteteki bir abimiz anltamıştı hiç bişey bulamam diye mırmır için hamsiyle un felan ile yapılan onu denedim yemi yiyip kaçıyorlardı tavuk ile devam etim 3 kiloya yakın izmarit tutdum fakat tavuk ile ugraşmaktan gınagı geldi balık öyle vardıki olta suya inmeden vurmaya başlıyordu.. kısacası tavuk etiyle iyi oldu ama çok ugraştım çabucak dagılıyordu bir abi geldi yanıma oda bende tavuk etiyle atıyorum ama gelmiyor dedi tuzladınmı dedim evet dedi .. bende baya bi tutudum dedim takımı ve tavugu verdim dogru eve....
Gülpınar değil de Gürpınar olabilir mi ??? arkadaşım ...bizde aynı saatlerde aynı yerdeydik ...aynen dediğin gibi kurşunyere değmeden izmarit atlıyordu ...belkide yanımızda olta atan sendin
çapari rüzgardan kaçarken yakalamaya çalışan ve benim oltayı düşüren sen miydin yoksa.. Sarı yamurluklumu
siz tam zamanında kaçtınız ...sizden sonrası tufandı...ama süper izmarit çektiniz tebrikler valla... ...biz o olta olayına TarkanLa çok güldük yaaa...o rüzgarda -ki en az 25 metre ötedeydiniz- benim takımı kovalarken senin oltaya takıldım aha dedik günün balığı benim
hadiya keşke tanışsaidik bak kötü oldum şimdi fazladan takımda vardı yanımda verirdim sana neyse kardeşim orada çalışıyor bi ara belki bu hafta sonu yine gelirim.. beraber takılırız harbiden kötü oldum ya
kötü olcak bişi yok kardeş ...denizde kum biz de takım ama hava vurdu bizi ...ama bu arada keşke tanışsaydık hakkat iyi olurdu...benim fikrime göre o kadar izmaritin olduğu yerde lüfer de çıkacağı ...kesinlikle lüfer denemek lazım orda ...
mili felaket degilde kendine felaket olçaktı igne bisaplansaydı rezil olmuştuk millete neyse biz bizeymişiz yine
lüfer takımıda vardı yamımda aklımada geldi .. aslında birazdaha ileride kumluk bir yer var imiş mırmır düşündüm bende bilmiyorum çıkarmı he bu arada ismin neydi
hakkat yaaaa...bazen sakarlığım tutuyor şu balıkta...o zaman hemen elimdekini bırakıp bir sigara molası veriyorum ...çünkü saatli bomba gibi oluyorum sonra
. Ercüment, İzmarit ler de çok kokuyor yahu, 2 gün elimden çıkmadı kokusu. Bu arada Sen balıkları yedin mi.?
Ercüment tebrikler Organizasyonlara gelemeyenlerin oltasına çarparız, ona göre Bir dahaki organizasyona gelmezsen, başka planları olacak Boğaç ve Tarkan' ın
. Biz de kendi aramızda organizasyon yapmışız da haberimiz yokmuş meğerse. Şaka bir tarafa İzmarit avlamak çok keyifliydi ama sonrası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çünkü balıklar çok kötü kokuyodu... elimden çıkmdı kokusu bir türlü, Temizleyip yemeyide göze alamadım bu sebebten...
Allah Allah Acaba avlak yeri ile ilgili bir durum mu bu ? Çünkü izmarit' de böyle bir koku olmaz normalde
. Ne Livarı, Ercüment Kocaman bir bidonla gelmişti, ve yarısını doldurdu. inadına Dakika tuttum, oltayı atıyor, 55.saniyede ucunda balık ,çekiyordu. Eeee bu gidişe bir son vermek gerekliydi ama başaramadık. Boğaç, bir dahaki sefere planımız nedir
. Bende anlamadım ama çok ağır kokuyordu. Hani Sazan'ın kendine has bir kokusu vardır ya,öyle bir garip koku idi.