Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olucak 3 metre uzunluğunda bi gümüş ağım var daha paketten çıkmadı, turna avına gittiğim zamanlar bu ağ ile gümüş yakalasam bi suçu cezası varmıdır ?? kimileri serbest kimileri yasak dio ilglilerden cevapları bekliyorum
Uzunluğu 5mt yüksekliği 1,5mt ve göz açıklığı 28mm den büyük olmamak kaydıyla serbest..Sirkülerden bakabilirsin 37/2 nolu sirküler bölüm 4 madde 10/4
serbest serbest..... bilip bilmeden yasak diyorlar çoğu şeye zahmet edip sirküleri okumuyorlar kanunları okumuyorlar okusalarda anlamıyorlar (lütfen yarası olmayanlar gocunmasın)
Ayrıca yemlik olarak kullanacağımız canlı balıkları avlanacağımız avlakta yakalamamız zorunluğu var. Yani başka yerden yakalayıp diğer bir avlağa götürmekte yasak.
Yardımlarınız için teşekkür ederim sirküler kısmında bakındım ama bulamadım artık sitenni gençleri biraz hor görün beni Bugünü de evde geçiriyorum ama yarın gümüş ağımı ve takımlarımla bir turna avına çıkayım o zaman
ayıp ettin bülent abi niye hor görelim hem bizde artık pek genç sayılmayız sana şimdiden rastgele şansın bol olsun
Bülent sana özelden cevap yazdım sorunun cevabı orada birşey diyen olursa beni adres göster gerisini ben hallederim.