Herkeze saygılar. Bişe sorucam sizlere ben kesik köprü tarafına giderken gümüşü gölbaşından temin ediyorum ama zıt istikamete ayaş tarafına mesela gitsem sizce nerden gümüş alınabilir
meriç canılı barajının orada derede gümüş ağıyla alabileceğin yer var gerçi ben hiç almadım ama oradan alındığını çok söylediler.
Ben 2 hafta önce çanıllıya gittim. Barış'ın bahsettiği derede gümüş kalmamış. Çanıllının üst tarafındaki Bayat göletine akan derede gümüş çıkıyormuş diye söylediler. Fakat gidip görmedim. Yinede şansını dene istersen... Bol Şanslar...
volkan bayat göletine akan derede de gümüş kalmamış. geçen sene yoktu ben gittiğimde, bu sene de yokmuş. haberiniz olsun. boşuna şansınızı denemeyin derim. tek tük çıkıyormuş gümüş.
slm Arkadaşlar bende oraları araştırdım ama bu sene ağların hep boş olduğundan yakınanlar la karşılaştım hep.Bu işe nasıl bir çözüm buluruz bilemiyorum. Acaba gümüs satan yokmudur bu civarlarda biliyomusunuz?
gümüş satan yer bilmiyorum ama gümüş canlı olarak kalmasını istiyorsan (eğer uzak mesafeden getiriyorsan) suyun içine buz atmanı tavsiye ederim. ancak sorunu bölye çözebilirsin gibi geliyor bu durumda. rastgele...
meriç ben dün gece dikilitaş göletindeydim ani bi kararla gittik gümüş ağı kullandım sabaha kadar 15-20 gümüş cıktı 4-5 saat kalabildik arkadasın işi cıkınca dönmek zorunda kaldıksonuç sıfıra sıfır elde var sıfır:
s.a. Arada oluyo kardeşim aşkta kazanma zamanı belki he ne dersin Arada boş gelki dolunun tadı olsun demi