kadem ustam halit abinin önerdiği mor beyazı ve diğer malzemeleri bence dene en iyi sonucu bende bu takımla alıyorum misinayı kullanabildiğin kadar incesinden kullan yani azami 0/8 takımı 8 li veya 10 lu yapman daha verimli olur takımın malzemelerini temize çekiyorum 12 no beyaz kanca 0/8 misina mor beyaz ip mümkün ise pembe tonajlı sim iki kat köstek boyu 10 veya 11 cm köstek araları 30 cm köstek sayısı 8 veya 10 adet kurşun 25 gr veya en olmadı 35 gr inşallah güzel sonuç alırsın ama bana sorarsan bu takım o balığı almıyor ise başka hiç bi takım almaz hadi rastgele..........
gumuş balıgı hakkında selam... ben pendık,de oturuyorum balık tutmaya sık sık dılovası,na gıdıyorum orada falıyete gecmemıs bır lıman var gercı sana cook uzak ama bılgı vermek adına yazıyorum.bız ıstarvıt ıcın attıgımız 10.numara 11 numara caparılerle neredeyse bıktıracak kadar cok gumus gelıyor aynı zamanda zarganada bol mıktarda ben gumusden sıkılıp zarganaya donuyorum ya mıdye ıle tutuyorum yada zargana kuyruguyla.saygılar
hunter bende silivride gümüş tutmak istiyorum. Arkadaşlar sağolsunlar bilgilerinden istifade edip deneyeceğim. İnce takım ile tüysüz, sonra beyaz tüylü. Artık kısmet gerisi allaha kalmış. Mal allahın kul allahın.
Evet yazdıklarınız okunuyor hunter33 , öncelikle yapmanız gereken bazı ayarlar var sayfanın sol üstünde profiliniz/imza ayarlarınız a girip İsim , doğum tarihi ve şehir yazarsanız size nasıl hitap edeceğimiz konusunda bizi bilgilendirmiş olursunuz saygılar.
ben geçen gün 9 metre kamışla atçek yaparak beykozdan 2 saatde 8 tane aldım gümüş çaparisi çok küçük beyaz igene üstünde yok diyileyecek kdar beyaz tüy hazır alınırsa daha iyi olur çünkü yapması zor fiyatı 1 tl ile 1.25 tl arası
Gayet güzel takım.veya gümüş ağı kullanacaksınız,sirkülere göre 3 mt boy 1 mt en olacak,ama piyasada 5*1,5 satılıyor. Ankara moganda gümüş için 12 no çıplak iğne ucuna minik hamur,hepsi bu kadar.