Bodrumda sana daha bereketli avlar diliyorum emrecim. Bodrum kışın çok daha güzel duydumki ekimde felan oralardasın belki sana eşlik ederim . Olta atmaya değil kafa dinlemeye gelirim. Biraz daha geç gitsek aslında mandalinaya yetişiriz daha bi güzel olur. Miss gibi bodrum mandalinası yedikçe yiyesi gelir insanın güzel kokulu.
Dün sağlık ocağı hastane poiklinik dolaştık bayağı bir ordan oraya ordan oraya sonunda ilaç yadırıpaldım. 2 damla bir hap birde antibiyotik hap bugün daha iyiyim Emre. Bi kaç güne iyileşirim gibi. Balık var da dalış çok çile haline geliyor şartlardan ötürü.
Bir an önce planing programing şöförünüz Emre S. hizmetinizde . Kaşar ekmekler kadem abiden çaylar şirketten. Emrede arkada uyur sorar ancak keşanı çektik mi diye halbuki biz erikleye varmışızdır bile..
Dalış kıyafetlerini giyince yanakları dombik dombik olur. 2 km suda dolandırır merayı rastgele buldurur. O john dorryy o bir sosyal kişilik en bi güzel insan.
O günü anımsamak istemiyorum abi Git git bitmedi mera aşağısı 12-13metre oldu dibi göremiyorum artık hala açığa gidiyoruz merayı bulsak bile dalamam 14-15 metrelere Sonra başladık akıntının tersine yüzmeye Telefat o gün orda başladı abi milat odur. Neyse allahtan batıktan kiloluk eşkinaları çıkardıkta değdi gitmemize. Yanaklar olayına katılıyorum dombiş dombiş bide serçe pençeleri var
Seni sınamıştım orada Emre. Kondisyonun gerçekten iyiymiş. Sonuçta batığı da bulduk mu bulduk Neticeye bakmak lazım