Gün Olur Asra Bedel(13 şubat 2008)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında fakirbalıkçı tarafından paylaşıldı.

1. Suatreis

Suatreis

Bir tebessümde benden....:) Keyfiniz daim olsun...

2. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Torik-Kofana desem kim inanır ..? Ancak Kadir İnanır :D :D
    Nedemeli şimdi bilmemki ...Bu duygu ve anlam ifade eden güzel yazınız karşısında sadece saygıyla eğiliyorum ...

Son düzenleme: 15 Şubat 2008
  3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tuncay abi ne demek lütfen üzülürüm eğilmesi gereken biri varsa o ben olurum. Sen bakma yazıya biraz tekir , biraz beynimde yaşayan diğer arkadaşların sesi .İşte öyle içinde hödüğü de var romantiğide şairide ;) :D

4. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Necmi kardeşim parmaklarına sağlık negüzel şeyler yazmışsın öyle:)
    Necmi kardeşimiz İstanbul'dan buralara kadar gelecek, biz onunla sohbet etmeden geri göndereceğiz:confused: Bizim kitabımızda öyle şeyler yazmaz.

Ulvi ile gündüzki avınız çok güzel geçmiş, balık olmasa da sohbetiniz iyiydi ki akşamı bulmuşsunuz.:) Yalnız oltalarınızı yatıran o iki vuruştan birini balığa çevirebilseymişsiniz o günün tadına doyum olmayacakmış:rolleyes:

Ben de bizin tarafımızdan birşeyler karalamaya çalışayım bakalım.;)

Geçen hafta Necmi kardeşimizin (fakirbalıkçı) Çorlu'ya bir iş için geleceğini duyduk ve bir sohbet ortamı yaratmak amacıyla akşam misafirimiz olması için kendisini ikna ettik. O gün Ulvi arkadaşımızın işinin hafif olması ve Necmi arkadaşımızın da işlerinin erken bitmesi nedeniyle kendileri soluğu balık avı için sahilde aldılar.
    Akşam için de hem sohbet edeceğimiz, hem de GS-B.Leverkusen maçını seyredebileceğimiz bir yere gitmeye karar verdik. Akşam eve geldiğimde küçükbalıkçı Sedat Mert'i formasını giymiş beni beklerken buldum:D Mecburen onuda yanıma alarak Ulvi'nin mağazaya gittim. Orada Necmi, Ulvi ve Tuncay arkadaşlarımız ve koyu FB.li olan ve o akşam B.Leverkusen taraftarı Ali bey bekliyordu. Vakit kaymetmeden kararlaştırdığımız yere gittik ve hem maçımızı seyrettik, hem de tadına doyulamayacak bir sohbetin içine girdik.
    Ortam o kadar güzeldi ki, zamanın nasıl geçtiğini hiçbirimiz farkedemedik.

O akşam, o sohbet ortamında bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah kimseyi dostsuz, arkadaşsız bırakmasın.

Bu da o akşamki kadromuz. Necmi kardeşimizi ve biz mahşerin 3 balıkçısını tanıyorsunuz. Benim sağımda oturan Ali arkadaşımız, solumdaki de küçükbalıkçı oğlum Sedat Mert.

5. fakirbalıkçı

fakirbalıkçı Necmi Özgül

Favori Kamış:
    mitchell privilage
    Favori Makine:
    shekspire
    En İyi Avı:
    Çarşı dostluğu
    Arzu Hürmmet ederim Sevgili Aşkın Ancak Bu kadar anlatılabilirdi
    Tekrar tekrar Teşekkürler Sedat Agabey ve Mahşerin Üç balıkçısı nur olun

Son düzenleme: 16 Şubat 2008
  6. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    en kötü günleriniz böyle olsun kutlarım sizleri ulvi abimi fazla üşütmüşsünüz gibi :D

7. avantgarde

avantgarde onur

en önemlisi de dostlarla birlikte olmak değilmi zaten.bir yerde balık bahane oluyor.güzel bir gün geçirmişsiniz.

8. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Bu sıcak görüntüler içimi ısıttı teşekkür ederim.