Güney Ege İstavriti

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında KARAGOZ tarafından paylaşıldı.

1. simendifer

simendifer Sennur

Oğuz bey tekrar merhaba.

Limitlerle ilgili görüşmeleri elbette sizin raporunuzda yapmak yerinde olmaz. Bununla ilgili olarak sitede bir kaç konu var, bu konu tartışılmak istenirse onların altına yazarak devam edilebilir. Konulara katılmak isterseniz, tebliğler kategorisindeki konulara göz atabilirsiniz. Bir önceki mesajımı buraya yazmamın nedeni de, limit konusunu tartışmak değil, limit konusunda problem olduğunu gördüğümüz her konuya yaptığımız bilgilendirme gibi, bu rapora da bilgilendirme yazmaktır. Bunun dışında konunuz içerisinde limit konusu tartışılmayacaktır. Hüseyin ağabeyden rica ettiğim bilgilendirme konusu için de, muhtemelen Hüseyin ağabey ilgili kategoride münferit bir başlık açacaktır ya da münferit bir başlık halinde sunmazsa, bizler ilgili kategoride münferit bir başlık olarak yerini değiştireceğizdir, bu konuda endişeniz olmasın. Konunuzu fazlasıyla meşgul ettiğim için özür diler, tekrardan keyifli avlar ve paylaşımlar dilerim. Anlayışınız için de ayrıca teşekkürler. :)

2. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Sennur ve Oguz,

Hafta sonlarim cok yogun geciyor.O yuzden bu konuyu gorup ustun koru bir mesaj yazip cikmak zorunda kalmistim.Sevgili Sennur her zaman ki gibi cok ugrasiyor ve tebligler dogrultusunda bizleri bilgilendiriyor ve dogru olana cagiriyor.Ancak bu muhtesem cabasinda bazen sirkuler, turna-zurna meselesi gibi muglak kaldigi konularda pek cogumuzu oldugu gibi ona da ihanet ediyor. Yani sirkulerde bu turna-zurna kismi oldukca hatali, birde turnanin degisik turleri olmasi ve bunlardan iki tanesinin oburuyle karsilastirildiginda oldukca ender bulunmasi isin tuzu biberi oluyor.

Sevgili Sennur'un arzusu dogrultusunda bir paylasim acip, sizlere Ulkemizdeki barakuda turleri hakkinda bilgi vermeye calisayim.

Sevgili Oguz, degerli avciligini tebrik ediyorum.Saygiyla sevgiyle, saglicakla kal, dahasina rast gelsin.

Sevgili Sennur degerli ve muhtesem cabani tebrik ediyorum.Saygiyle, sevgiyle saglicakla kal.Gonlundekine rast gelsin.

3. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Bende ilk defa gördüm bu ispirna balığını. Yakışıklı bi balık, mamafih lezzetide öyledir umarım ...:D