Güney Kore , Busan ' dan Tatil Manzaraları ( Balık Pazarı ) 19.01.2013

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında kofana1903 tarafından paylaşıldı.

1. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    :D Alemsin Isacan :laughing: ... o isi Kuzey Kore`de yaparsan ne olur bilmem de, bir Koreli elinde Turk bayragiyla Yunanistan veya Guney Kibris`ta aynisini yaparsa adamcagizin agzini burnunu kiracaklari kesin. :eek: :p :) :rolleyes:

2. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Dualarınız allah kabul etsin abi .. Palaska balığı kaynıyor ayrıca o istavritlerin büyüklüğünü boğazda kraçaları kovaya atanlara göstermeli :D

3. ahmetntn

ahmetntn ahmet

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    banax / daiwa regal 5000brı
    En İyi Avı:
    2,5kg aynalı
    ellerinize sağlık
    diyecek başka birşey yok

4. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Harika paylaşım, oralara gitmiş gibi oldum.. özellikle pazardaki balık çeşitliliği dikkatimi çekti.. şehitlikten manzaralara bakarken duygulandım, mekanları cennet olsun..
    Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler..

5. kofana1903

kofana1903 Timuçin TÜRKYILMAZ

En İyi Avı:
    Kofana
    Rica ederim Özkan Bey , sağolun...

6. kofana1903

En İyi Avı:
    Kofana
    Rica ederim ...

Rica ederim sağol Yekta...

Ordaki gözlemlerime göre belli bir israf söz konusu maalesef , ama öle aman aman bir durum yoktu..:)

Evet Ersin Bey , hakikaten Şehitliğe girişten itibaren başlıyor duygusallık , duygulanmamak hakikaten elde değil...

Rica ederim Sabri Bey...

Sizde sağolun teşekkürler...

7. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    Çok güzel fotoğraflar.. Çok etkilendim..

elinize sağlık..

en güzel dileklerimle..

8. kofana1903

En İyi Avı:
    Kofana
    Evet İbrahim Bey söylediklerinize katılmamak mümkün değil , daha ayağımızı bastığımız andan itibaren inanılmaz bir güleryüz , yardımseverlik ve özellikle Türk olduğumuzu söylediğimizde bize karşı gösterilen hayranlık , yardım etme isteği karşısında hakikaten çok mutlu olduk ... Daha ilk Seoul'e metroyla geçerken yanımıza oturan bir amca bize yaklaşık 10 dk lık yürüme mesafesinde bulunan diğer metroya hiç üşenmeden , yaşına falan aldırmadan sadece hürmetinden , yardımseverliğinden kaynaklı eşlik etti , benim sizin işiniz varsa gelmenize gerek yok dememe rağmen aldırmadı ve bize yol gösterdi...Bunda ilk metro daki muhabbetimizde Türk olduğumuzu sölememizin etkisi olduğunu düşünüyorum fakat sonradan anladığım kadarıyla genel kültür anlayışlarının ; zaten bu yardımseverliğin , güleryüzlülüğün bir parçası olduğunu tatil süresince kolaylıkla anlayabiliyorsunuz...( Bu durum bir o kadar Japonya'da da aynıydı ) İnsana verilen değer üst düzeyde hakikaten...

Rica ederim sağolun....

Rica ederim teşekkürler..:) Bağırlarına basıcaklarına emin olabilirsiniz...Selamun Aleykum diyen bile çıktı..)

Rica ederim..)

Sağolun...

Balık fiyatları çok pahalı değildi fakat girdiğimiz restaurantta bana baya pahalı gibi geldi...Fiyatlar 20.000 won'dan ( 20 dolar ) başlıyordu , diğer balık fiyatları 100 dolar cıvarındaydı , ama çoğunu tanımadığım ve pahalı olduğı ıcın tercih etmedım ....Biz 20 dolarlığı Uskumru balığını sectık , ve bekledik nasıl bır sunum olucak dıye ve belki inanmıyacaksınız o balıkları değil 2 kişi 4 kişi gelse ancak bitirebilir...Balıklar hiç abartmıyorum 35 cm üstüydü ve istediğimiz balıgın yanında yıne aynı boyda başka bır balık geldı tadı mezgitgillere yakındı...2 balıgı ancak yıyebıldım...Sadece balık ıstememıze ragmen balıgın yanına 11 çeşit meze getiriyorlar fix...:eek: :rolleyes: :D :D Hakikaten çok lezzetliydi...:)

:):):) Doğru hakikaten..

Evet Ege , çok doğru söyluyorsun..:)

Sağolun Ahmet Bey...)

Rica ederim , teşekkürler..Balık çeşitliliği hakikaten inanılmaz..Canlı balıkta bir o kadar çoktu...:rolleyes:

9. kofana1903

En İyi Avı:
    Kofana
  10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...

11. kofana1903

En İyi Avı:
    Kofana
    Pardon İsa abi hakikaten gözümden kaçmış , mesai'ye kalınca kafam gitmiş yine...:eek: :)

12. kofana1903

En İyi Avı:
    Kofana
    Rica ederim Levent Bey..

13. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Şehitlikte tekrar bulunursa benim için dedemin abisi içinde dua et ..
    Orada bıraktık onu.

14. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Kuzey kore düşmandı bilader :) Güney korede severler bizi. tabi uzaktan severler. Buraya gelenler bizi yakından tanıyınca sevmekten vazgeçiyor :)

15. king_barracuda

king_barracuda

elinize sağlık.
    bende aslında balık fiyatlarını sorcaktım .. yani o resimdeki masa kaça donatıldı diye sorucaktım .

demek balık söylediğinizde yanındakiler fix menu geliyor güzelmiş. önce gözü doyuruyolar demekki :)

galatada mesela balık ekmek + salata yazan bi yere girip balık ekmek söylednz.

balık ekmek geldi . salata yok. nerde salatam derseniz ekmeğin arasında gardaşımm yanıtını alırsınız:)

16. kofana1903

En İyi Avı:
    Kofana
    Üzüldüm adınıza Okan Bey...Tamam yeniden gitme imkanını bulursam neden olmasın...

:D :D :D Aynen öle...Adam başı 20 Dolar'a mal oldu ama biz sadece balık istemiştik...Birkaç yerde daha denedik , mezeleri istemeden getiriyorlar ve de hakikaten değiyor verdiğinize...:hungry: