Günü kurtaran kofana

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Bahadır Sarıca tarafından paylaşıldı.

1. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Sennur Hanım,
    Ne diyeyim, haklısınız alıştık vallahi:) Yalnız bu işi bilen bir çok arkadaş;
    "Bu mayıs balığını tuttunuz tuttunuz, Ağustos ve Eylülde rapalaya gelmezler ancak canlı isterler. Ayrıca eylüldeki kofana bunun 5 misli daha hırçın vede kuvvetli olur.Mayıs balığı genelde havyarlı oldugu için daha kolay suniye gelir daha kolay yakalanırlar.Bu arada bu aylardaki balıklar raglou yada gelir." diyor.
    Bu da bizim için yeni yöntemler öğrenmek demek olacak. Yani acemiliğe devam.:p
    Umarım İstanbul'da da koyulan kurallara uyulur ve tekrar sizlerden lüfer raporları alırız.
    İlginiz için tekrar teşekkür ederim.
    Sevgi ve selamlarımla...

2. BassBariton

BassBariton Barış Yener

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spirit Surf 3.90m / Okuma V-System 2.40m Spin
    Favori Makine:
    Okuma Powerliner PL-865 / Okuma Safina Noir 65 / Okuma Trio-30S
    En İyi Avı:
    Limit dahilinde ısparoz :D
    Uzun süredir ne keyifli bir ava gidebiliyorum ne de bu güzel av raporlarını takip edebiliyorum.. Sonunda mezunum :) sizin bu güzel av raporunuzu okuyarak şevklendim ve keyiflendim tebrikler bahadır abi.. kısmetse haftaya uzun süredir beklediğim balık avına gitmeyi planlıyorum umarım böyle güzel bir av nasip olur çok güzel bir mezuniyet hediyesi olur benim için :)

3. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler Bahadır kardeşim işte sırtı avının bütün heyecan ve güzelliklerini yaşamışın bu sefer kofanayı sanki ben çekiyormuşum gibi oldum, buradan Erol kardeşimize de selamlar sevgiler Tebrikler, hoşça kalın, senden, bundan sonra güzel sırtı avlar raporlarınıı bekliyoruz.:) :) :)

4. Çim adam

Çim adam Aydın

Tebrik ediyorum güzel ve lezzetli bir balık yakalamışsınız.Acaba yakaladığınız sahteyi öğrenebilirmiyiz.

5. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Barış,
    Seni öncelikle mezuniyetin için tebrik ediyorum. Umarım en kısa zamanda keyifli bale veya opera temsillerinde dinleriz.
    Beğenine memnun oldum. Siz amatör dostlarımızı bu keyfe bir nebze ortak edebildiysek ne mutlu. Gideceğin balık avında san şimdiden rastgele.
    Sevgi ve selamlarımla...

6. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Orhan abi,
    Sizleri de bu keyfe ortak edebildiysek ne mutlu. Gerçekten kofana mücadelesi, deli ve çılgın halleri ile avcıya yakalama keyfini doruklarda yaşatan bir balık.
    Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
    Sevgi ve selamlar...

7. Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Aydın Bey,
    Teşekkür ederim. Yakaladığımızı sahte River2Sea Target Minnow. Fakat daha sonraki avlarımızdaki tecrübelerden bu küçük sahte ile yakalamamızın gerçekten çok büyük bir şans olduğunu düşündüm. Kofana dişleri jilet gibi ağız yapısı büyük ve geniş bir balık. Bu yüzden artık tercihlerimi 12cm üstü, üç iğneli sahtelerden yana kullanıyorum. Çok daha verimli oluyor.
    Sevgi ve selamlarımla...

8. berk_guren

berk_guren Berk

tebrik ederim Bahadır abi çok güzel bir rapor ve kofana. İzmirden raporlar görmek bizleri mutlu ediyor. Avlarınızın devamını dilerim :)