Güpınar 21.07.2012 Cumartesi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında timurvuran tarafından paylaşıldı.

1. timurvuran

timurvuran timur

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 surf kamış
    Favori Makine:
    RYOBI-NAXO
    50mt mesafede takılsanız yeterli olur. Ben bu hafta sonuda oradaydım birtane büyük çıkardı yanımda tutanlar. Bana birkaç ispari denk geldi fazlada atamadım zaten.

Bu arada zargana başlamış 8 tane kadar tuttuk buradan zargana severlere duyrulur.Küçük olanları suya geri iade ettik ama orta büyüklükte zarganalar geliyor bu bahsettiğim 8 tane orta boyda...

2. timurvuran

timurvuran timur

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    RYOBI-NAXO
    Bu arada körfezde öyle çok çinekop yavrusu varki zargana takımını çekerken yemle beraber 2-3 tane yavruyu sudan çıkardığımız oldu iğneye değil dişleri yeme takılıyordu.. Kıyıda yem atıp gözlemledim pirhana gibiler yem dipe inmeden bitiyor resmen.. Hepsini geri saldık tabiki, umarım bunlar büyür ve bol lüferli bir sezon olur..

Selamlar,

3. TPCX

TPCX sefa y. b.çekmece

En İyi Avı:
    sargoz 2.1 kg
    abi çok güzel av ve çok güzel rapor olmuş perşembe gecesi top sahasının orda sabahlamıyı düşünüyorum. akşam saati zargana gecede dip oltası çalıssam verim alırmıyım. sabaha karşı samandıralı takıma canlı teke iş yaparmı istavrit ispari gibi.. ve de zarganaya yem olarak ne kullanıyosun abi bilgilendiirirsen çok sevinirim..

4. syber85

syber85 MEHMET

*** abi ya ben bilmiyorum bu işi yada avlak yerlerini keşfedememe gibi bi talihsizligim var :D tebrikler abi güzxel balık birde şu avlak yerlerinizi biraz kopya verseniz :)

5. timurvuran

timurvuran timur

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    RYOBI-NAXO
    Merhaba avlak yerini gayet açık belirttim gürpınarda stad var o civarda avlanabilirsin. Tavsiyeler üzerine gidip tutan arkadaşlar var raporları takip edersen gerekli bilgileri edinebilirsin.

6. timurvuran

timurvuran timur

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    RYOBI-NAXO
    Bu arada av yasaklarında büyükçekmece körfezinin ava kapatılması bu civardaki bizim gibi kıyıdan av yapanların çok yararına oldu diye düşünüyorum. Çünkü körfezde lüfer zamanı çok iyi av oluyor seyrekte gelse tutmak güzel. Geçen sene lüfer zamanı indiğimde 5 gırgır teknesini aynı anda ağ atarken gördüğüm oldu inşallah bu sene giremeyecekler.

Umarım lüfer zamanı bereketli güzel avlar olur..

Saygılarımla..