Halil bey; anlattıklarınız çok güzel ama ben eklediğiniz resimleri göremiyorum. bundan önceki roporunuzda da resimleri göremedim. bu sorun sık yasadığım bi sorun olmaya basladı. bu konuda bilgisi olan arkadas varsa sevinirim.
Resimler görünüyor. Başka bir bilgisayardan ya da ADSL hattından deneyin. Bazı bölgelerde haftasonları adsl hatlarında yoğunlukta buna neden olabiliyor.
Barış Bey çok entrikalı bir av günü olmuş Hazır o gece hemde şamandıra ile levrekte tutulmuş... Keşke yakaladığınız küçük isparilerden birini canlı bırakma yapsaydınız.. Eminim iri bir levrekte size denk gelirdi
Günaydın ben bir şey soracaktım da.O tepsi deki 7 balığın tam ortasındaki sarı mavi balığın adı nedir.Karataşta birisi tutmuştu sarı kulak demişti ben merak ettim.
Emrecim renk olarak Kupalara benzettim.Kupa niyetine de yedim Ama içimden de bu neden daha şişman diğerleri ince uzun farklı bir cinsmi diye de düşünmeden edemedim.Bildiğiniz gibi Bursa taraflarında Kupez yok.Bilen bir arkadaş yardımcı olursa merakımız giderilmiş olur.
İspariler canlı bırakma için çok dayanıksız.Açıkçası işe yarayacağını düşünemedim. Hemen ragout raglou yapmıştım onu atım.Ama ilk defa 3 lü ragot yaptığım için acemliğimden sahteleri misinaya karıştırdım.Çözmektense hazır kupalara devam ettim.
Merhaba Halil, Çok hoş raporunu keyifle okudum, Hele öğrendiğim bir konun başıba gelipte fayda bulmuş olman ise gerçek bilginin her zaman lazım olduğunu bizlerede çok güzel sundun. Balıklardaki çeşitlilik ve balıkta olma duygusu çok güzeldir ve keyif verir. Bereketin ve keyfin daim olsun. Samimiyetine istinaden güzel bir fotoda ufak bir değişiklik yaptım Sağlıcakla kal.
Sevgili Barış, Fotolardaki sigara kutuları için bulduğunuz pratik çözüm gerçekten çok güzel ve etkileyici. Eğer aynı olayı anasayfadaki resimler ile ilgili de düzenleyebilirseniz seviniriz. Düzelttmeyi düşünürseniz yeni resimlerim p.m. den gönderirseniz ben değiştiririm. Saygılar.
Ama o balığın kupezle alakası yokki.Biz önceden ağ atmıtık 20 tane felan ıkmıştı.İsmini unuttumda onun için sormuştum.İlginiz için teşekkürler.
Halil abi iş felan yok bizim üst komşu öylesine ağ atıyorlar berraber oturuyorlar otururkende ağ atıyorlar benide götürmüştü orada görmüştüm..
Emre sen o üst komşuna abi bu yöntem amatör balıkçılara yasakmış sahilgüvenliğe jandarmaya veya polise yakalanırsanız çok büyük para cezalarıda varmış diye ufak bir uyarıda bulun hem bu uyarıda bulunmak senin en büyük görevin bak sen bu yaşında az da olsa balık avlayabiliyorsun senin çocuğununda bu yaşa geldiğinde balık avlayabilmesini istiyorsan balıklarımızı koruyup kanunlar çerçevesinde bilinçli olarak avlanmalıyız
Artık gitmiyorum ben herkezi uyarıyorum ama beni takan yok adam "Yürü lan başımdan allahın veleti bizi buldu" diyorlar.Şimdi böyle insanlara ne dersiniz.