Ben böyle kısır bir yer görmedim. Uzun bir zaman daha kimseye tavsiye etmiyorum.. Bir denizde balık bu kadar mı kesilir .? Takım 4 olta.. Yem Boru Kurdu , Sülünez .. Bekleme Saati 4-5 Saat.. Alınan Balık 2 istavrit...
Sedat abi dünki durum enteresan tekne ile çıkanlarda aynı konuda şikayetçi anlam veremedim kıyıdan atan arkadaşlarda bişey alamamışlar ???
Arkadaşlar size yeminizi değiştirmenizi tavsiye ederim. Boru kurdu ve sülünez yerine, özellikle canlı kurt ve taze karides. Canlı kurdu bir ara gürpınarda bakkal küçükcekmeceden alıp satıyordu. Küçükçekmece menekşe sahilinde herdaim bulursunuz, canlı kurt ile avlanırsanız farkı görürsünüz. Taze karides hırsızlı izmarit takımı yaparsanız yine farkı görürsünüz. Kurşunla en alt köstek arasını uzun tutun. Genelde dip yapısı yosun tarlası olduğundan yem gömülüp yosun arasında kalır. O yüzden hırsızlı olta yaparsanız yada köstekleri uzak tutup kamışı dik açıyla sabitlerseniz çok daha verimli av yaparsınız. Saygılar.
Teşekkürler bilgi için.. Bugün bülent ve mucahit arkadaşımla başka bir mera deniycez hedef balık mırmır.. Hayırlısı diyelim
Yok bülentim gürpınar kısımları kim nederse desin kısır bunun nedeni oradaki uzun zamanlı çalışmalar ve her cıkan balığı kovaya atanlaa bağlıyorum..
Abi sana katılıyorum bölgeyi çok iyi bilen daha iyiler oldugunu sanmıyorum bız her akşam buralardayız yem takım sıkıntısı yok geçende belirttim asıl kısırlık denizi dolduran o gemileri ilk görenlerde biziz yakında denizin ortasında kocaman bi iskele olucak ve balıktutmaya degilde sanırım ucuza ve bolca satın almaya gidicek geneli... Ben bugün akşam pınarkente geçmeyi planlıyorum denize karşı avlak bölge bakıcam yada istersen bi akşam kıyı şeridini kıyıdan olta balıkçılarının kovalarını tespite çıkalım bakalım geze geze
Hayırlısı kardeşim. Ben bugün o kısımları değilde baska meralar denemek istiyorum.. Bu aksam herkes ayrı merada bakıcaz artık
bülent arkadasim bende senin otaraflardayim gurpinarda her hafta cikyormusun baliga senle nasil baglanti kurabilirim