Pazar sabahı 06:30 da ilk oltamı yengeç takarak denize attım,ikinci bir oltayada sübye takarak levrek için bırakma yapmak niyetindeydim tam yem takmaya çalısırken ilk oltada hareketlenme başladı hemen çektim günün bereketli olacağı belli oldu.sonra sübeli olanıda attım 15 dakika bir sübyeli olanla bir yengeçli olanla yakaladım.sonra bi yarım saat kesti,ardından tekrar başladı saat 9:30 da 17 adet balık yakamıştım yeterli olduğunu düşünüp geri döndüm akşam 4 kişi yanına güzel salata ile nefis oldu
Arkadaşım tebrikler ederim. 30.08.2006 tarihinde Güvercinlikte bulunun üretme çiftliklerinin birinden izin alarak kardeşim Ercan(Zander) ile bir akşam suyu yapalım dedik. Yem olarak mamun kullanmamıza nazaran çipuranın izine rastlayamamıştık. Çipura yerine bol bol ısparaz tuttuk. Hatta birtanesi bayağı bir Eşşşşek Isparozuydu. Tahmini 1 kilo vardı... Fakat israpozların bizimle birlikte otele girmesi yasak olduğundan suya geri salındılar....
Evet ya, amma isparoz vekmistik. Ama sonrasinda, otelin ascisi ile konustugumda keske getirseydiniz,Pisirirdim demisti Tebrikler bu arada, iyi av olmus.
Üretim çiftliklerinde yem bol olduğu için balıkta bol bulunur.Isporoz çok ise en güzeli yengeç veya pelet balık yemi kullanmak olacaktır.ısparoz biraz aç gözlü olduğu için aşağıda yem bekletmez ve malesef çipura ısporoz kadar çok değil.Tavsiyem mustad 1251 c 6 numara iğne yaprak kursun ve 6 numara pelet yem pırdöndü kullanma iğnenin 10 cm yulkarısında kursunu tak tek iğne dibe inince hafif yukarı kaldır bekle.