13 Ağustos pazar günü Samsunda yaptığımız avda yakaladığımız (yasal boydaki) tek sazanın fotoğrafını sizlerle paylaşmak istedim. Küçük olan 5 adet sazan suya iade edildi. O sabah benim karşı çıkmama rağmen gittiğimiz yerde sabah saat 8.00 dan 13.00 a kadar bir tane vuruş olmadı. Yoğun ısrarlarım sonucu saat 13.00 gibi daha sazlık bir bölgeye geçtik. Ve saat 15.30 gibi bu sazanı kaptık. Küspeli takımla tuttuk bu balığı. Rastgele Buda av ekbimiz. Dayım, Eniştem ve yeğen
Azlığıyla ilgili hiçbir şikayetim yok. Bizim için güzel bir av günüydü eğlendik. Eh balığımızıda tuttuk benden keyiflisi yoktu dönüş yolunda
eeee taylan kardeş ne demiş atalarımız kırk gün taban eti bir gün av eti bunada şükür ya tutamasaydın en azından elde var birrrrrrrrrr
Nereye balığa gittiniz toprağım??? Bu günlerde Vezirköprü güzel balık veriyormuş,gerçi biraz uzak( Samsun'dan aşağı yukarı 140-150 vardır herhal ama gece kalmalı veya sabah erkenden olta atarsanız bi şeyler tutabilirsiniz zannedersem. Küspeli takım ve sazan yayından şaşma.
Ya biz gecen hafta samsun daydık...İyide balık aldık, sanırım Samsun balıkları misafiri çok seviyor Saygılar...
Bir balık olsun adam gibi olsun Doğru söylüyosunuz tek balık olsun bizim olsun... Zira bu hafta aynı yere gittik ve havamızı alıp geri döndük. Tuttuğumuz bir iki limit altı aynalıyı büyüde gel diyerek suya saldık.... Bu seferki av ekibimizde mi bi trerslik vardı neydi anlamadım