arkadaşlar herkese selamlar uzun zamandır siteyi takip etmekteyim çok güzel paylaşımlar ve organizasyonlar oluyor. aranıza beni de kabul ederseniz sevinirim. turna sezonu açılmak üzere ama ben işimden dolayı pek balığa çıkamıyorum ancak fırsatını bulduğumda sizleri daha önce güzel avlar yaptığım yerlere götürmek isterim. pek bilinmeyen yerler var bildiğim. elimde resimler de var ama koymayı beceremedim şimdilik herkese rastgele saygılar...
Hoşgeldiniz, resimlerinizi görmek avlaklarinizi öğrenmek isteriz sağolsunlar Ankara ekibi çok cana yakindir. Artı moderatör arkadaşlar uyaracaktir bu forumda imza ayarları yapmak gerekli.Görüşmek ve tanışmak üzere.
Aramıza hoşgeldiniz keyifli vakit geçirmeniz dileği ile , yetkili arkadaşlar yardımcı olacaktır zannediyorum resim ekleme konusunda rastgele saygılar.
arkadaşlar çok saolun ilgi ve alakanıza ama moderator arkadaşlar pek yardımcı olmadı eklenti ekleme aktif olmadığı için resim koyamıyorum malesef
Sevgili Taner,foruma resim eklemek için eklenti ekleme yetkisi gerekmemektedir. Resim eklemeyle ilgili olarak, linkteki konuyu incelersen problem kalmaz sanırım. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=6885&highlight=resim+ekleme Aramıza hoşgeldin bu arada,keyifli paylaşımlar dilerim...
bizde seni tanıyıp o güzel bakir avlaklarını öğrenmek isteriz ne demek ANKARA da yaşıyorsan aramıza kabul etmek ne demek ayıp ettin herkese kapımız açıktır.
Sevgili arkadaşlar bahsettiğim nadir yerlerden biri burası. gerçekten doğa harika ve burada turna ve karabalık tutmak mümkün. ancak mayıstan önce biraz zor rakım çok yüksek ve nisan sonuna kadar sabahları don oluyor
Harika!!!! Taner'ciğim birinci fotodaki yer park içinde biryer mi? Işıklandırma lambarını görünce öyle düşündüm.
hayır çiko park içinde değil burası bir şahsa ait kiralanmış bir yerdir. özel izinle tutulabilir ancak o izni de ben alabilirim buraya yakın yerlerde mercan, aalabalık ve dere balıkları da bol miktarda mevcut. ama ben yaklaşık bir yıldır gidemedim. inşallah bu yaz dıkça giderim. beraber de gidebirliriz neden olmasın, ayrıca yine yakın yerlerde aynalı ve pullu sazan ve de kadife de çıkmakta...yeni fotoları yollıcam bi ara cd leri bulamıyorum
resimlerdeki yerler gerçektende manzara olarak çok güzel Bırak bakir kalsınlar çünkü artık gieceğimiz yerlerin sayısı o kadar azaldıkı inan çocuklarımız bizim yaşadıklarımızın 10 da1 ini yaşamıyacak.
güzel avlak resimleri Arkadaşlar resimlerde 3 avlak yeri var. buralarda turna, karabalık, alabalık, sazan ve kadife bulunmakta. 2 yıl önce oldukça yavru balık atılmıştı ve avlanması yasaktı. sadece özel izinle avlanılabiliyordu. şu an yasak hala devam ediyor mu bilmiyorum ama yasak olsa bile özel izin alınabiliyor. o zamanlar gittiğimiz avlaklara fotoğraf makinesi götümek pek aklımıza gelmemişti. ancak bir iki kere götürdük ve o sıralar avlarımız pek verimli geçmemişti. ancak yine de hatıra fotoğrafları çektimeyi ihmal etmedik hazır misafir arkadaşlar yanımızdayken yoksa avda insanın özellikle de turna avında ve böyle manzaralı avlaklarda fotoğraf çekmek pek akla gelmiyor inşallah yaz mevsiminde buralara beraber gideriz. şunu söyleyim doğa harika, manzara harika temiz hava ve mangal tam süper not:resimdeki balıklar standartların altında olduğundan salınmıştır.