Dün Staffelsee'de yaptigim avimda biraz teknolojinin nimetlerinlerinden de faydalandim. Fotograflari telefonumla cektim, ayni telefonla gprs uygulanmasi ile yaptigim rotayi da kaydettim.. Yaklasik 8 saat boyunca 24 km kürek cekmisim.. Ortaya cikan harita sayesinde gölün hangi kisimlarini taradigim da ortaya cikmis oldu.. Hikayemize gelince.. Sabah göle inmemle derin suda 2 sert vurusu almam bir oldu. Ama arkadaslarimiz sadece sahtemin üzerinde derin izler birakmakla kaldi.. Sonra uzun bir süre sessizlik hakim oldu. Kayakta yatan arkadasimiz ufukta firtina bulutlarini görüp tam gitmeye karar verdigim anda saat 4-5 civarinda yakalandi.. 80 cm'in biraz üstünde olan bu turnayi yine yesil canavar adini verdigim 25 cm'lik Effzett sahte ile aldim. Hem sahtenin, hem takimimin resimleri asagida yer almakta.. Münih'ten herkese selam ve sevgiler..
Her zamanki gibi süper bir gün geçirmişsin, tebrik ediyorum.Fakat daha önce yüklediğin resimlerin kalitesi ile bunlar pek uyuşmayınca hüsrana uğradım.Alışmışız senin tablo gibi fotolarına. Paylaşım için teşekkürler.
Her zamanki gibi nefis goruntuler. Keyifli, sporla dolu ve bereketli bir gun oldugu belli oluyor. Tebrik ederim kiymetli Ugur dostum.
abi çok güzel bir av olmuş beraberinde spor da yapmışsınız sahte de güzelmiş ufak çaplı bir araştırma yaptım demin dam ın sahtelerini şahsen beğeniyorum avların da senatörler çıksın karşına abi rasgele
80 lik turnayı derdest etmişsin amma, dur bakalım bu daha başlangıç. Koordinatları almışsın, orada nice babalar hatta büyükbabalar da var buna eminim. Nefis paylaşım için çok teşekkür ederim. Sanatçı gözü olunca ister cep telefonu ister son model kamera farketmiyor, harika fotoğrafların göz dolduruyor her zamanki gibi. Tebrik ederim Uğurcan. Selam ve sevgilerimle azizim.
Tebrikler... Uğur bey ; merhaba... avınız için sizi gerçekten tebrik ederim,inşallah daha iyileri kısmetiniz olur. Sizden rica etsem kullandığınız çıkrığın marka ve modelini öğrenebilir miyim ? Teşekkürler.
Cok tesekkür ederim Boran. Yeni raporlarini dört gözle bekliyorum bu arada Cok tesekkürler Askin. Ankara'ya selam ve sevgilerimle.. Cok tesekkürler Ali. Yanima o gün kamera almadigim icin cep telefonumla cekimleri yaptim. Hüsrana ugrattigim icin kusuruma bakma Bir dahaki sefere bol resimli bir rapor yayinlarim ödesiriz
Cok sagol Senol eminim sen daha irilerini yakalayacaksin Cok sagol dostum. Selam ve sevgilerimle.. Cok tesekkür ederim. Sizin de avlariniz daim olsun.
Cok tesekkür ederim Ama malzeme-balik iliskisine tam katildigimi söylemem Gül.. Selamlar ve sevgiler.. Bu sahte diger benzerlerine göre oldukca ucuzdu Kadir. Ama son iki avimdaki performansindan oldukca memnunum Ayni senatörleri sana da diliyorum Cok tesekkürler Nuri abim. Haftaya alabalik gölüne niyetliyim. Bakalim bu sefer denk getirebilecek miyim Benden de Erzurum'a selam ve sevgilerimle.. Cok tesekkürler Ayhan Bey. Bu makinadan iki adet ebayden oldukca ucuza aldim. Norvec yapimi. Ama markasi üstünde yazmiyor. Kutusunu bulabilirsem yazacagim. Tekneden balik avinda oldukca tavsiye edebilecegim bir makine. Kayakta 1.80lik kamisla oldukca iyi performans aliyorum.
Keşke açık etmeyeydin dostum, sürpriz olmasını yeğlerdim. Hayır yani, sanki alabalık sözkonusu olunca bir türlü gelmez gibi bir düşünceye kapılıyorum. İnşallah bu sefer iş tamamına erer, biz de kerevetine çıkarız.
Benim de hic ama hic umudum yok Nuri abim.. Alalar benimle dalga gecip duruyor. Her tarafimdan suya girip cikiyorlar.. Bol bol mayis böcegi yiyorlar ama benim sahtelera bakmiyorlar bile..
Tanisma selam ugur bey, münihten amatör bir balikci olarak sizinle tanismak ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim özel mesaj yollayamiyorum yeni üyeyim,mfgmrsparkle
Merhaba Zafer, Münih'ten balikci birisini daha bulmak ne kadar güzel. Özelden telefon numarami attim. Selamlar, sevgiler..
Cok sagol Okyar. Kayagi aldigimdan beri 42 yasinda biri olarak iyi forma girdigimi söyleyebilirim dostum. Herkese tavsiye ederim. Erzurum'a selam ve sevgilerimle..