hava tam yazdan kalma desek yeridir bizde bunu güzel bir şekilde değerlendirdik terciğim kafa dinlemek için hep sakin ve sessiz yerlerdir bülent teşekkür ederim emrah
onun balıkesir bölgesinde yanlış hatırlamıyorsam 3veya 4.lüğü vardır ama ya 3 yada 4 güreşçi vardı güreşen
Güzel bir zaman geçirdiğin her halinden belli, Bandırma yakın değilki takılalım, neyse belki bir gün oda olur, iğnen balıksız kalmasın....RASTGELE....
Gerçekten güzel bir gün olmuş, hava, mantar sote, semaver, balık... herşey çok güzel. En kötü gününüzün de böyle olması dileklerimle...
Öncelikle geçmiş olsun. Anlaşılan zarganalar minekopların yokluğunu aratmamış. Hoş zargana avının verdiği tat da bir başkadır hani Abi emin değilim ama sanırım biz aynı yerde çalışıyoruz ya da burda Sana çok benzeyen biri var Aynı durum Pehlivan abim için de geçerli. Diğer taraftan anladığım kadarıyla Murat abi de Bandırmada yeni bir başlangıç yapmış. Gecikmiş bir hoşgeldin olucak ama Hoşgeldiniz
Hoş buldum sağolasın .Hem mustafa hem pehlivan abiye benzeyen birileri varsa senin çalıştığın yerde iki benzer olması zor bir ihimal .Bana göre onun biri Mustafa abi diğeri Pehlivan
Sen yanlış biliyorsun balıkesir bölgesinde fırtına gibiydim lakabım da atom karınca idi 52 kilo da vazgeçilmezdim.Ona göre akıllı ol.
Söz benzerlerden açılmışken, sevgili biraderim küccük bir ilave yapayım: 1- Mustafa abimiz (dayı) 2- Bülent abimiz (Pehlivanımız) 3- Levent abimiz (Pehlivanımızın yumurta ikizi) Bak şimdi; şayet bu hesabı çözersen abin sana bir adet çokonat alacak.
niye gelmedin yanıma tanışalım yanlız benden bitane daha var ikizim levent ikimizde birde mustafa üçümüzde fab.bakımdayız,görüşelim.