İstanbulun yoğun stresinden kaçıp hafta sonu kaçamağı yapmak için memleketime gittim.Daha yolda giderken bile 2 gün sonraki geri dönüşümün sıkıntısını çekmeye başlamıştım, taaki meraya varana kadar.Herşeyi unutup huzur bulduğum anlar... Kullanılan takımlar Daiwa crossfire 3-15 1.80 Daiwa Laguna 3000 Daiwa 0,18 Misina Stepanow El yapımı sahte böcek Not : Bu arada resimlerdeki logo bana aittir.Resimlerin başkaları tarafından kullanılmaması için imza niteliğindedir.Hiç bir şekilde ticari reklam değeri yoktur.
Pek bi güzellermiş kardeşim emeğine sağlık.Ben de yaz bitinde kısmetse Dalaman da olacam.Tatlı su balıklarından oldum bşttşm anlamam ama orada sarı balık denilen benim de siraz olarak tahmin ettiğim balığı yakalama imkanım olacak.Tip olarak kasnaya benzese de yakalaması oldukça zor bir balık ya dur bakalım.Ben birşey duymuştum sen bu balık hakkında umarım bu bilgiye sahipsindidr...Kasna belli bi olgunluğa ulaştıkdan sonra saldırganlaşıyormuş...Yani sahtelere kaşıklara o zaman dalıyormuş...Bu doğrumu?Sevgiler,
Merhaba ilk olarak teşekkür ederim Kasna oldukça saldırgan bir balıktır her boyda sahteler ve kaşıklara atlıyor örnek ; Neredeyse kendi boyutunda atlayan küçük bir kasna.Neredeyse bu boylarda yüzlerce kasna salmışımdır
tebrikler atilla! sunumun başarılı logo da başarılı. grafik tasarımcılık var galiba? huzurunun devamını dilerm...
Teşekkürler, özellikle sahte yemlere karşı çok saldırganlar Grafik tasarımcı değilim kendim kurcalayarak öğrenmiştim programı bazen böyle amatör şeyler yapıyorum Teşekkür ederim