Güzelbahçe Dün Akşam Mırmır

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında oltacı1980 tarafından paylaşıldı.

1. ugur35

ugur35 uğur

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    RYOBİ KOBE 5500
    En İyi Avı:
    acemi şansı 3,5Kg Çipura;Karaburun/Çeşme
    Mırmırın bereketli zamanı nedir bilemiyorum,henüz emekleme döneminde amatörüm. ama güzel yaz gecelerinde sahilde oturup hafiften sohbet ve muhabbet ile sabaha kadar yakalamaya çalışmak çok hoş oluyor.
    genelde yaz ayları yakın oluşundan çeşme ve kuşadasını tercih ediyordum.özellikle cumartesi akşam üzeri çıkıp,pazartesi sabah dönmek için ideal geliyordu.
    ama 2 yıldır Ahmetbeyli ve ürkmez civarını tercih etmeye başladım.Ödemişe çok daha yakın,daha sempatik meskenler,hemde bizim gibi yerli turistler için oldukça ekonomik konaklama sağlanıyor.örneğin Kuşadasında markette aldığım ayçiçeği buralarda yarı fiyatına.bir çok yiyecek ve içecek sanki Ödemiş fiyatına.
    bu yüzden de henüz 2 yıldır Mırmır ile tanışıklığımız var.ancak huyunu suyunu öğreniyorum.
    tabiki bunda Allah razı olsun sitedeki arkadaşların payı büyük.ayrıca teşekkür ederim.

2. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Okan bakıyorum mırmır oldu mu hiç konuyu kaçırmıyorsun :D ;)

3. mutlusabah

mutlusabah mutlu SABAH

Favori Kamış:
    TUBERTİNİ KAMIŞ+ OPP OPUS PLUS 5000 DAIWA MAKİNE
    En İyi Avı:
    1.350 kg şona
    güzelbahçe ye göre iyi av olmuş tebrikler
    tam olarak yer neresi acaba?

4. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Şimdiye kadar bir kere yakaladım mırmır.Tadı harika

5. bmutlu

bmutlu

Favori Kamış:
    asso,yozuri.prencess,rapala
    En İyi Avı:
    ILDIR 4 kg baracuda
    sevgili evren yine cok gusel bir av mırmırlar cok yakışıklı tebrikediyorum afiyet olsuın kardeşim

6. oltacı1980

oltacı1980 evren gümüş

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Levrek 850 gr Mercan 650 gr
    Teşekkürler Mutlu abicim senin kadar olmasada artık yavaş yavaş bizde öğreniyoruz bu işi:D

7. oltacı1980

oltacı1980 evren gümüş

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Mutlu kardeşim yeri yazmıştım ama bir daha söyleyim.Kimse neden bilmiyorum avlandığı yeri yazmıyor.Bazı arkadaşlar ve abilerim bunu saygı ile karşılıyor ama ben üzülerek öyle karşılamıyorum.Çünkü av raporu yazıyoruz bunun içinde takım misina makine iğne yem ve avlanma zamanı yazıyor fakat kimse avlak yerini yazmıyor.(Bence av raporu yarım olmuş oluyor)Sonuçta paylaşım ve bilgi sitesi.Bu mırmırları güzelbahçe ikinci limandan yakaladım.İnşallah birileride gider benim sayemde oradan daha iyilerini yakalar.Birlikte gitmek isteyen ilede gidebilirim.

8. Ronder

Ronder

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    3 kg civarında
    Paylaşım için teşekkürler buralar da olsa bu balıklar dan :)

9. ugur35

ugur35 uğur

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    RYOBİ KOBE 5500
    En İyi Avı:
    Evren kardeşim
    senin ikamet nerede yani Güzelbahçede'mi yoksa İzmir içindemi?
    bu hafta sonu yerel seçimler var,gelmem belki sorunlu olabilir,zira niyetim Cumartesi akşamdan gelip Pazar günü öğle sonu dönüş yapmak.
    eğer yer müsaitse mangal,kömür,tavuk balık bişeylerde yapabilmek.burada bir cankuş arkadaşla birlikte gelmek niyetindeyim.bu hafta sonu 29 martta olmazsa bir sonraki hafta sonu 5 Nisanda olabilir.
    Mırmır dışında çupra,levrek vs. içinde olta atabileceğimiz,gece arabaya yakın olan kalabileceğimiz bir yer olursa çok daha makbule geçer.
    irtibatı koparmayalım.;)

10. oltacı1980

oltacı1980 evren gümüş

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    İzmir hatayda oturuyorum abi ben.Gelin abi herzaman beklerim ama bu hafta sonu ben bi memleket havası alıp gelcem:D Daha sonraki hafta sonları musaitim.Valla abi orası balıkcı limanı araba ile olta attığım yere kadar giriyorum fakat mangal yaktırırlarmı bilemem ama sanırım sorun olmaz.Ayrıca burada levrek ve çipurada çıkıyor fakat mevsiminde henüz çipura oralara gelmedi levrekte tek tük ben hiç oradan alamadım zaten aynı yere 5 kere gittim anca bunları yakalayabildim:D Ama isterseniz çeşme tarafına gidebiliriz o zaman mangalda yakarız şansımız varsa çipurada levrekte tutarız 3 hafta önce ben çeşmeden biri 850 gr biri 650 gr iki levrek yakaladım gece avında.

11. ugur35

ugur35 uğur

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    RYOBİ KOBE 5500
    En İyi Avı:
    Evrencim,
    bu hafta yani 29mart pazar günü seçim dolayısiyle zaten bizde vazgeçtik.
    nasip olursa bu pazar hava şartlarına göre bu sezon ilkkez çaybalığına çıkıcaz.
    31Mart yasağın son günü,ama 29 martta çıktık diye herhalde hiçbir arkadaş 2 gün için bizi ayıplamaz.zira sadece hava müsait olursa haftada 1 gün pazar günleri olta atabiliyoruz.

4 Mart cumartesi akşamı ve pzar günü akşam üzeriye kadar bir plan yapmaya çalıştık.dediğim gibi 2 arkadaş olucak gibiyiz.Torbalı otobandan dalıp Güzelbahçeden inicez.eh artık rüzgar nereye eserse gideriz.Balıklı ovaya kadar yolu var.sende bize katılmak istersen mutlu olurum.hem tanışmış oluruz.
    bahsettiğim bölge için tahminen 10güne kadarda Levreklerde artar gibime geliyor.tavuk göğüsleri hazır,deepfrezeede beklemede.canlı yem kullanalım dersen o iş sana bakar,hataydan gelirken (ücretini ödememiz kaydıyla) 2 kişilik bizede alırsan sevinirim.mangallıklar bizden kafanı yorma;)

12. Okan_uA

Okan_uA .

Bir de işkinez desek tam olacak :D

13. oltacı1980

oltacı1980 evren gümüş

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Merhabalar uğur abi.Ben üç gündür köydeydim o yüzden daha yeni bakabildim kusura bakma.Siz ayarlayın ne zaman geleceğinizi ona göre haberleşiriz yem ve diğee organizasyonları konuşuruz abi sorun değil.Benim numaram 05555875223 aramanız yeterli.