GÜZELÇAMLI DERİN DENİZ AVIM

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında can akgün tarafından paylaşıldı.

1. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Orkun bey beğenmenize sevindim.Teşekkürler...

Volkancım tebriklerin için çok teşekkürler.Hırpalama konusuna gelince bu tatilde onlar beni daha çok hırpaladı galiba :D :D :D

Sevgili Ertan abi deniz insanı tüm dertlerinden uzaklaştırıyor.Helede oltan doluysa değme keyfine.Çok sağolasın...

Onurcum çok sağol.Birazdan özel mesajla gönderiyorum telefon numarasını.

Sevgili Roy normalde çocuklar oturuken her zaman kemerler bağlı zaten.Ama malesef arka koltuğa boylu boyunca yatıyorlardı.O yüzden bağlı değillerdi.Bende 40-50km hızla giderken aniden frene basınca yere yuvarlandı.Çok sağolasın.Bu arada artık gelde beraber bir organizasyon yapalım.

Akın bey Güzelçamlının denizi ender bulunan cinsten.Hem yüzme hemde balıkçılık adına denemenizi tavsiye ederim.Çok teşekkürler...

Aretçim seninle av yapmak herzaman çok zevkli.Bakalım bişeyler yapacaz artık:) Neresi olur bilmem ama en kısa zamanda yapalım .Çok sağolasın.
    Seçkincim görüşmeyeli nasılsın?Evet malesef görünmez kaza işte.Çok sağolasın:thumb:

2. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    iyidir abi iş güç uğraşıyoruz sağolasın :) döndüğünde haberleşelim abi bir ara beraber eşkinaya çıkalım kısmetin biraz bizede bulaşsın :D