sabah erken saatlerde kıyıdan mırmır avlıyacağız hayalleri ile yine güzelyalıya gittik. saat 5:20 gibi kıyıdan üçlü dip oltalarımızı boru kurdu takarak salladık . sonuç hüsran.. saat 7:30 gibi sandalla açılmaya karar verdik .. ve saat 9 :30 aa kadar denizde kaldık. çok şükür bu günü kurtardık. resimleri burda .. hemde bir kişinin hissesi verildikten sonra kalanlar..
Tebrikler.. Her avınız böyle bereketli olsun,darısıda bizlerin başına. Tekneylede aynı takımla avlanmadınız herhalde ..detay yokmu başka... yiyeceğin içeceğin senin olsun sen nasıl tuttuğunu anlat
tekneyle kıyıya yakın (hatta çok yakın) yerlerde istavrit çaparisi ile (yeşil ve beyaz renk tüylü) avlandık. arada mırmır için aldığımız boru kurtlarınıda alttaki iki iğneye takarak izmaritleri aldık. arada kolyoz (sanırım uskumruya benzeyen o balıklar kolyoz olacak büyüklerimiz bilirler ben bu balığı ilk defa aldım bilmiyorum) geldi ve tüm çaparileri yenilemek zorunda kaldık. ama helal hoş olsun 5 dakikada hemen hemen tüm iğneler doldu yaklaşık 1 kilo balık almış olduk 4 olta ile. istavrit tüm av boyunca 2 li 3 lü devam etti. 4 kişiye böldük balıkları ama iddia ediyorum her pay yaklaşık 1,5 kilo kadardı. inşaallah daha bereketli avlarda hepimiz buluşuruz. tüm site sakinlerine rast gele diyorum ve iyi dileklerde bulunan forumdaşlarıma teşekkür ediyorum.