Alaha Emanet Ol Abi ALLAHA emanet ol yüce rabbim bütün müslüman alemine nasip eylesin ALLAH kabul etsim Peygamber efendimize selamımızı söylermisin bize şefaat etsin hakkımız gecmişse benden yana helal olsun
Allah kabul etsin, iradeniz icin de tebrikler...Ama hacca gitmis olmaniz bir daha buralarda bulunmaniza mani degil. Ben tartismalarinizi takip etmedim ama madem kendinizi bazi konularda haksizlik etmis sayiyorsunuz, Bundan sonra daha erdemli olacaginiza inandigim davranislarla forum uyelerine ornek olmaktan kendinizi esirgemeyin bence. Saygi ve selamlarimla
hayır temennisinde bulunan değerli dostlar. Allah sizlerden ebediyyen razı olsun. inşallah selam emanetlerini yerine ulaştıracağım.
haakı bey. söylediklerinizde çok haklısınız. lakin, ben duygusal yanı ağır basan bir karaktere sahibim. bu yüzden bazen kendimi tutamıyor ve o halin verdiği bir his dünyası ile yorumlar yazabiliyorum. bakış açım hep kur'an ve sünnet odaklı olduğu için bazen bu yanım istemden bir takım eleştirel yorumlar yapmama neden oluyor. bu nedenle diğer dostları artık incitmemem gerektiğinin idrakinde olarak siteden uzak durmamın daha doğru olacağı kanaatindeyim. selam ve dua ile.
Sevgili Kemal hacca gideceğinizi duyunca çok sevindim ,ne güzel inşallah rabbim en kısa sürede bizlere de o mübarek topraklara ayak basmayı nasip eder,varsa bir hakkımız helal olsun,Kainatın efendisine (s.a.v) ,yaratılmışların en mükemmeline bizlerden sonsuz selam söyle,lütfen dualarında bizleri de unutma,güle güle git,güle güle gel,Allah'a emanet ol.
Varsa hakkım benden yana helal olsun.. Ben de orada hayır duanı isteyenlerdenim, ne büyük kısmet, ne şanlı mutluluk.. Allah kabul etsin..
Kemal Bey Allah haccınızı kabul etsin,Bizlere de nasip etsin İnşAllah. Sizden ve ailenizden babamın şifa bulması için dua etmenizi rica edeceğim. ALLAH c.c. tüm hastalara şifa nasip etsin.bu sene çevremden bir kişiye nasip oldu hac yolculuğu, sizide forumda görünce söyleme ihtiyacı hissettim saygılar sunarım
Hakkımız helal olsun.Eskilerin dediği gibi gidip te gelememek,gelipte görememek var.Sende bizlere hakkını helal et
değerli gönül dostları, hepinizden hayır duaları almak beni ne kadar mutlu etti anlatmam imkansız. raabim gönlünde oraların sevdasını taşıyan her kuluna en kısa zamanda gidip vuslata ermeyi nasip etsin inşallah. benden yana -gerçi yoktur ama- varsa da tüm haklarım helal olsun. işte bu iman denen şey böyle güzeldir. hiç yüz yüze gelmemiş karşılıklı konuşmamış insanları birbirine bağlar, aralarında kalbi bir muhabbet tesis eder ve birbirleri hakkında hüsn-ü zan besleyerek karşılıklı güzel temennilerde bulunmlarına vesile olur. rabbime hamdolsun. selam ve dua ile.
serkan bey, babanızın adını veriseniz ismen dua ederim. daha güzel daha hoş olur inşallah. hem de kabul olunmaya daha layık olur.
değerli dostlar inşallah hepinizin ismini not defterime kaydettim. nasip olursa araft'ta hepiniz için ismen dua edeceğim. rabbim şimdiden kabul etsin ...
bu mesajı inanın yeni farkettim. son derece doğru bir tespit. ancak insan belli bir yaşa gelmeden maalesef kemale ermek nasip olmuyor çoğu zaman. gerçi o yaşa gelince de bazılarına yine nasip olmuyor ya... ben de gençliğimin ve his dünyamın galeyanlarına bazen yenik düşüyorum. ama inanıyorum ki bundan sonrası çok daha farklı olacak. bu azim ve kararlılıktayım. inşallah rabbim bu istikameti her zaman korumayı nasip eder.
Allah kabul etsin Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi, huzurlu ve huşu içersinde hac farizasını yerine getirmeyi size ve gönlünde olan herkese nasip etsin.
DUA LİSTEM : -Murat Ocakçı -Turgay Karaaslan -Mustafa-Konya -Eşref Surek -Murat- Bayrburt -Bahtiyar Çelik -Erdem Özsoyeri -Soner- K.Çekmece -Hüseyin Abi- Ankara- Atakule Team -Mahir Ersin -Feridun Turna -Kemal Dede -Zait- Kocaeli -İsmet Çelik -Vedat Saruhan -Zekeriya - Ayvalık -Emre - Kayseri -Hakkı- Bursa -Gürkan Savtekin -Ercan Çetin -Cem Hüseyin Polat -Rıfat Kayar -Serkan- İstanbul -Nedim Gürler -Emin Yıldırım -Levent - Bursa
Kemal neden siteden uzak durman daha doğru olacağı kanatine vardın hacca gidip gelene kadar mı yoksa geldikten sonra da mı anlayamadım lütfen cevaplayabilirmisin