Hadımköy/Sazlıbosna Barajına Gidenler Gitmek İsteyenler.Fikirler Buraya !

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında #sevgin tarafından paylaşıldı.

1. memoli72

memoli72 mehmet

En İyi Avı:
    6 kg pullu sazan
    merhaba balıkçı arkadaşlar .bende sazlıbosnada avlanmaya bu temmuz ayından itibaren başladım .ilk başları gölü tam bilmediğimden solucanla tutmaya çalıştım ama kaya balığından başka şey yakalayamadım .etraftakilere sorunca küsbe kullandıklarını gördüm denedim üç beş yakaladım ama şunu gördümki .yemleme yapanlar daha şanslılar .sizler daha eski bu sazlıbosna gölünde balık avlıyorsunuz anladığım kadarıyla .sizden ricam küsbelere bağladığımız iğneler ne kadar uzun olmalı ucuna ne takmalı mısırmı yoksa daha başka şeylermi .hangi tarafda daha çok avlanıyorsunuz .şamlardan göle girişte sağtarafdan köprüden geçersek ilerlerde yada soldan küçükçekmece kanalına doğrumu daha çok av yapıyorsunuz .

2. memoli72

memoli72 mehmet

En İyi Avı:
    6 kg pullu sazan
    bu arada avatar resimdeki .3 yıl önce su tutulmaya başlayan ( bolu/seben ) aladağdaki seben göletidir .abant gölünün 3 katı büyüklüğünde ve geleceğin güzel bir balık avı merkezi olacağını düşünüyorum .iki yıl önce göle çok sayıda .aynalı sazan .pullu sazan bırakıldı .umarım israil sazanı atmazlar .

3. sniper85

sniper85 Davut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Onu hâlâ arıyorum...
    Şimdi Mehmet Abicim öncelikle aramıza hoş geldin. İstemiş olduğun şeyin yanlış birşey olduğunu bilmeden istediğini farzederek sorunu cevaplıyorum. Sazlıbosna barajında solucanla avlanmaya kalkarsan dediğin gibi anca kaya balığı alırsın. Buraya kadar bir sorun yok. Şimdi gelgelelim etrafındaki diğer avcılara. Söylediğin doğru Sazlıbosna barajı küspeli iğneyle avlanan amatörlerle dolu. Bunların kimi bilmeden kimi ise yasak olduğunu bile bile bu takımı kullanıyor. Tahminim o yönde ki sen de bu küspeli takımın yasaklandığını bilmeyenlerdensin. Mehmet abicim sen hiç o bohçacılara özenme ve kanunların dışına çıkma. 2 veya en fazla 3 iğneli bi tip takımına boili ve mısırı tak ya nasip de salla. Hatta bulabilirsen boru kurdu da takabilirsin iğneye ama solucanla uğraşıp da kaya balıklarını besleme. Sana bir de yem tavsiye edim ben nacizane. Alba starın "sihirli toplar" diye bi boilisi var özellikle kırmızı renk olanı sazlıbosnada oldukça iyi iş yapıyor. Hadi şimdi rastgele.
    Şu konuya da bi göz atarsan sevinirim.
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=33479

4. #sevgin

#sevgin Sevgin Ziya

Favori Kamış:
    Sertfishing/virtuo/3.30
    Öncelikle selamlar abicim..

Davut abim olayı çok iyi özetlemiş.

Linkteki yazıyı okursan neden yasaklandığını anlarsın abicim..

Sazan yayı kullanabilirsin yem olarak küspe koymamama ve 3 iğneyi geçmemesi şartıyla..

Yem olayına gelince boili ile avlanmak istemezsen carpzoom'un mısırlarından kullan derim.Normal mısırdan çok daha etkili olduğunu göreceksin..

5. memoli72

memoli72 mehmet

En İyi Avı:
    6 kg pullu sazan
    bilmeyerek düştüğüm bu durum için herkesten özür dilerim .ayrıca aydınlattığınız içinde sonsuz teşekkürler arkadaşlar sağolun .cumartesi nasipse ordayım artık şansımıza tutabilirsek .şimdi önerdiğiniz yemleri almaya gideceğim .görüşmek üzere

6. iDa77

iDa77 cüneyt

Mrb ben yeniyim umarım kısa zaman da tanısır aranıza girebilirim

Selam lar okadar yenıyım kı balkık hakkında sizlerin aranızda en acemi çömez ben olmalıyım sanırım genellikle bebek akıntıburnuna gidiyorum balığa çapari ile balık olduğunda bayağı veriyor ama okadar çok kalabalık oluyor ki omuz omuza neredeyse camide cuma namazında olsak bukadar sık olmaz heralde aslına bakarsanız sakin kendimi geliştirebilceyim bir yer arıyorum tabi bu arada bulunduğumuz mekana zarar vermiyecek kadar buyudum yaşım 33 ist bahçelievlerde oturuyorum umarım yardımcı olursunuz bana ...

7. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Gel Küçükçekmece Menekşeye Zargana teknikleri çalışırsın......

8. memoli72

memoli72 mehmet

En İyi Avı:
    6 kg pullu sazan
    bu avatardaki yayını sazlıbosnada yakaladım 3 kilo üzeri .