turna olu balik ile tutuldu digerleri ise les kurdu ile ayrica resimde benim emektar pensede var.Son resimdeki balik eger kizilkanat ise bu tuttugum en buyuk kizilkanat olucak.bu sene sizi resime bogucam arkadaslar bunlar isinma avlari.Baliklar suya geri iade edildi turna ise 65 cm 2 kg geldi. herkeze Hollanda dan selamlar.
Onur ellerine sağlık bende tam emektarı sorucaktım ama sen söylemişim zaten paylaşım için teşekkürler ayrıca balıkı kızılkanat galiba
yaw yoksa her seferinde tutup saldigin baliklari tekrar tekrar tutup fotograflarini cekiyorsun !.. maasallah hepsi numunelik, hepsi kocaman bunlarin... girtlagina kadar penseyi soktugun balik geri suya dönünce adepte olabildimi ? bir diger sorum her seferinde havada fotografini cektigin baliklari tuttugun alet cenelerine zarar vermiyormu ? yerde ceksende olur bence, canli olduklari icin o aletin ucunda hareket edince iyicene yaralanir hayvancik.. yoksa degilmi ?...
tesekkurler emektar hala duruyor anisi cok.kizilkansa eger 30 cm veay biraz ustu olabilir rekor bilseydim olcerdim. tesekkurler tesekkurler tesekkurler baliklar cat pat anliyo elimden geldigince ogretmeye calisiyorum tesekkur ederim ben tesekkur ederim begendigine sevindim tesekkur ederim .bu cene olayinda hic bir zarar gormez baliklar ornegin penseyle tuttuklarimi olan gucumle sikmiyorum sonucta.obur alete gelince penseden dahada zararsiz.baliklari eger kepce ile sugan alsam bu baliga zara verir.nedeni ise baliklarin derisinde bulunan kaygan sivi baliklari parazit ve deri hastaliklarindan korur kepceyle alinan baliklar(eger baliklar iri boylarda ise)bu bahsettigim kaygan sivi bayagi bir zarar gorur ve baliklari hastalik ve asalaklara karsi koruyamaz. tesekkurler baliklari gondermeye gerek yok sportif amacli balikcilik artarsa ben burdan orda tutlan baliklar icin sizilerin yazdiklari gibi yazarim ve dusunurum.amac sportif yada yiyecegimiz kadar baligi almak tesekkurler. hepinize burdan selamlar arkadaslar