merhaba arkadaşlar sizlere bu haftaki balık avı maceramı anlatmak istiyorum cumartesi saat 16/00 sularında çıktık yola 5 arkadaş istikamet kemer burgaz taraflarında hatta daha da ileride ihsaniye köyü sınırları içindeki bir yer saat 17/00 sularında ordayız yorucu bir yolculuktan sonra göle ulaşıyoruz tabi hemen sallıyoruz oltaları ilk balıgımızı cekiyoruz iri bir sazan malesef koca geceyi 2 balıkla geciriyoruz işler iyi gitmiyor yarına saklıyoruz umutlarımızı uzun bir gece bizleri bekliyor gölden bir kare bunlarda ertesi gün yakaladıgımız sazanlar bunlar gibi 5 adet yakaladık diger yakaladıklarımız bu kadar şaşalıı degildi bir balık avı maceramız daha burda son buldu bir daha ki sefer görüşmek üzere rast gele
Tebrikler sevgili Nejat, en azindan güzel bir hafta sonu olmus ve biraz olsun bir seyler alabilmissiniz. Fotalr güzel göl güzel, eh birazda iyi balik olsa dahada güzel olucakmis ama! Her zaman ne deriz ? Bir dahaki sefere insallah. Rastgele.
fotolar gerçekten harika insan fotolara baktıkça sanki kendide oralara gitmiş gibi hissediyor balık yapmamış ama bulunduğu yer gerçekten süper neyse bidahaki sefere inş. daha güzel bir av yaparsınız dileğiyle tşk.
Bence harika bir av olmuş. Balıklar trofe değil ama fena da sayılmaz. Ben bu hafta iş yüzünde takıldım kaldım. Hiçbir yere gidemedim. İnşallah önümüzdeki haftaya gideriz bir yerlere. En azında sizin gibi dostların paylaştığı bu güzel fotoğraflar sayesinde bir nebzede olsa kendimizi gitmiş kadar kadar sayıyoruz. Paylaşım için çok teşekkürler. Fotoğrafların devamını bekliyoruz... Ha bu arada kullandığınız yem, takım vb. ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
Tabiat Ananın sunmuş olduğu nimetleri bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler. Balıklar herhalde sizin istediğiniz kadar değildi ama, bazı kendini bilmez arkadaşlarımızın tuttuğu balıkları her halde solda sıfır bıraktığı kesin. Paylaşımınız için tekrar teşekkürler RAST GELE
djemr arkadaşım kunlandıgım yem mısır ama pudra şekerli bir de bol yumurtalı hamur içine birazda küsbe atarsan fena olmaz rast gele bir de 3 numara norvec igne
arkadaşlar tebrikler balık az olsa bile ortam kesin güzeldir kısmetin ötesine geçilmez bidahaki sefere inşallah...
Balık olup olmaması bence de çok önemli değil. Orda olmak yeterli diyorum. Hele o semaveri görünce demeyin gitsin keyfine insanın. Nasılda duman çıkıyor küçük bacasından. İçilen bir bardak sıcak çay ve sıcacık muhabbetler. Bu semaverlerden bir tane temin etmek lazım
Mehmet abi acıkkcası bende bu semaver olayını severim özellikle kış avlarında tadı bir başka.. Sevgili Nejat Balık çok olmayabilir ama güzel bir aktivide olmuş sanırım ilerideki avlarda daha bereketli olması dileklerimle...
zevkli bir av olmuş, fotoğraflardan bile insan keyif alıyor. tebrikler, ellerine kollarınıza sağlık, daha iyi balıklar dileğiyle...
nejat ve metin team gene iş başında abilerim gene iyi bi buluşma gerçekleştirmişsiniz allah devamını erdirsin balıklar ve maceranız süper en güzel avlar rastgelsin inşallah sevgiler saygılar
semaver cayi oldumu is tamamdir abi cok keyifli bi av olmus fotolarda harika bi bardak cayda benim göz hakkim olsun yerime icin lutfen
önemli olan o atmosferi yaşamaktır o zil sesi tüm tasayı kaygıyı alır ğötürür bu arada zil sesinide özlemedim değil
Çok keyifli bir zaman geçirmişsiniz, avlanan balıklarda çok güzel, muhabbette güzel olduktan sonra daha ne istenebilir ki... Tebrikler...