Arkadaşlar önümüzdeki haftasonu Büyükada'ya gitmeyi düşünüyorum.Şöyle çoluk çocuk ailecek biraz gezinti birazda balık tutma amaçlı.Kıyıdan atçek yapacagım. O bölgeyi bilen arkadaşlardan ricam, ne tür balık çıkar,yem olarak ne bulundurmalıyım, sahte yemler iş yaparmı, yoksa sadece çapari yetermi fazla malzeme almak istemiyorum üzerime o bakımdan.Saygılar
balık olayına fazla heveslenme bence, adanın çevresi sığlık ve kayalık ama limanı bir dene kıraça ve çinekop alırsın çapariyle, tepedeki aya yorgi kilisesine de uğra derim İstanbulun en güzel manzarası orda fotoğraflarını bekliyorum
Allah muhabbetinizi arttirsin, guzel bir gun gecirirsiniz ailece umarim....Balikciliga pek firsat bulacaginizi, bulsanizda olta atacaginiz saatlerde balik bulabileceginizi sanmiyorum. Istavrit ve izmarit bir ihtimal...
Değerli bilgileriniz için sağolun umarım iyi olur.Balık olayının olamayacağını bende tahmin ediyorum ama ne yaparsınız işte kanımıza karıştı birkere bu balık tutma olayı bir bardak su görsek hemen olta, misina, yem ayarlayıp ne tutabiliriz hesabı yapıyoruz bağımlılık bu olsa gerek..