Teşekkür ederim Hüseyin abi . Doğaya ve avımıza her zaman saygı önceliğimiz, siz abilerimizden öğrendiğimiz
Düzeltme Arkadaşlar benim rapor sonunu aceleye getirmemden dolayı bir yanlış anlama söz konusu yazılanları gördüğüm kadarıyla. Kendi tuttuğum balıklardan bahsetmeyi unutmuşum toplamda 11 parça balık aldım videoda görünen istavrit gibi bir kaç parçada erkek mercan. Ama o trofe aşağıda yazdığım yazılardan anlaşılacağı üzere , benim eserim değil paylaşım amaçlı koyduğum bir resim. Ama esas gönlünü ,3. teknedeki misafire kaptırıyor, Onun koluna giriyor, kayboluyor sessiz karanlıkta. Bize tebrik edip , sevenlere göstermek kalıyor, Resimlerini trofenin , inşallah bir dahaki sefere buluşmakta. Saygılarımla...[/QUOTE]
Çok haklısınız bazen kalmak gitmekten daha çok cesaret istiyor. Biz bunu gösterdik ve bir kaç güzel balık aldık ama, 3 tekne yaklaşık 5-6 metre aralıklarla yanyanaydık. Birbirimizle atışmalarımız , sohbetlerimiz , tuttuğumuz balıklarla nispet yapmalarımız , gözünüzün önünde hayal edin nasıl bir cümbüş olduğunu, balık tutmak 2.plandaydı o esnada
Teşekkürler Esat kardeş. Teşekkür ederim Cahit abi. Mehmet bey teşekkürler dilimizin döndüğü kadar Eyvallah Serkan kardeşim. Sağolasın Barış daha büyükleri size nasip olsun. Teşekürler Nevzat abi. Teşekkürler Ali bey sağolun.
Bak, bak, bak, Avada gidermiş mercanla pozda verirmiş, aman,aman, kardeşim benim.Alah sanada yakalamayı nasip etsin inşallah kardeşim. Tebrik ederim güzel ve keyifli bir hafta sonu olmuş Allah kısmetinizi açık etsin. Bak ankara'da dahada büyüklerini yakalatıcaz sana ,kendi balığınla poz vericeksin ona göre bi daha düşün. sen bugün belli olur demiştin ne yaptın bakalaım Gelmezsen işte böle başkasının balığı ile poz verirsin ona göre Kardeşim Allah muhabbetinizi arttırsın kutlarım. Allaha emanet ol.
Müjdat abim çok teşekkür ederim. İnşallah bizde tutarız bir gün ama, uzunca bir aradan sonra tuttuğum eşek istavritinin bile keyfi herşeyin üstündeydi doğrusu. Organizasyona gelince herşey istemekle alakalı olsa keşke, o zaman hep dostlarla birlikte olurduk. Ama öncelikler bağlıyor insanın ayağını, c.tesi iş pazar sabahı 2 saatlikte olsa gene iş. Benim için hafta sonu yapabileceğim tek aktivasyon ,atarsam arabanın arkasına malzemeyi işim bittikten sonra foçada biraz olsun stres atmaktan ötesi yok bana.
Sağolasın Turgay abim organizasyonda benim içinde tutarsın iri bir sazan inşallah resimlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Benim iş malesef olmuyor hepinize rastgelsin.
Nispet yap abi bize mükemmel bir organizasyon yap en iri balıkları tut. Ama benim içimde belki orada olanlardan bile çok mutluluk olur sadece Biraz söylenen laflardan alıntı ve kendimize has çevirme yaparsak; ''Yolu balıkavından geçen amatör ruhu taşıyan tüm deniz sevdalılarıyla bir gün mutlaka yolumuz kesişir''
teşekkür ederim . Yanlız imza ayarlarınız yaparsanız size daha iyi hitap edip daha kolay aramıza alabiliriz