Hafta sonu sazanları

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında terimefe tarafından paylaşıldı.

1. terimefe

terimefe

Favori Kamış:
    3mt, Leader serisi, 100-300gr atarlı alba star kamış..alba star ss serisi makina
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 2,7 kg
    Selamlar,saygılar abilerim kardeşlerim..Tavsiye üzerine devamlı gittiğimiz avlağın yakınında farklı bir gölete gittik.Kusuruma bakmayın avlak yerinin fotoğraflarını paylaşmak taraftarı değilim çünkü geçen hafta tuttuğumuz bir trofenin farklı bir sosyal paylaşım sitesinde paylaştığımız resminden sonra güzelim göleti malesef oturulmaz hale getirmiş balıkçı olduklarını iddaa eden saygısızlar..Tırıvırı,serpme ağ aklınıza ne gelirse kullanmışlar..O yüzden sadece balıkları paylaşıyor ve affınıza sığınıyorum..sazanlardan aynı boyda olanların 3 tanesi el oltasına geldi..Zevkini yaşayanlar bilir..Ama büyük olan gece gece ıslattı bizi..Saat 04:45 gibi tek bir vurmayla çapariyi yerinden direk suya aldı ve son anda kütüğe takıldı.Gece gece suya girmek zorunda kaldım ama değdi.Yaklaşık 10 dk uğraştırdı çünkü göletin dibi ot olduğu için balığı yormak zorunda kaldım.Nihayetinde de güzel bir av oldu.Herkese sağlıklı,mutlu,bol ve en önemlisi de bilinçli avlar olması dileğiyle..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

2. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

balık boyları biraz limit altı gibi geldi ama boyları hakkında bilgi verirseniz yanlış anlamalara engel olursunuz.sevgilerimle.

3. terimefe

terimefe

Favori Kamış:
    3mt, Leader serisi, 100-300gr atarlı alba star kamış..alba star ss serisi makina
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 2,7 kg
    Selamlar 10 lt su damacanası gören herkes sanırım balık boyları hakkında gereken kanıya varmıştır.Umarım da yanlış anlamazlar..Saygılar

4. toprakzemin

toprakzemin Barış

Favori Kamış:
    Daha o kadar tecrübeli deilim
    Favori Makine:
    Daha o kadar tecrübeli deilim
    abi ne kullandın bunları yakalamak için hangi yemi hangi iğneyi suyu atıp bekledin mi alt çek mi Acemiyim hocam kusura bakma :D teşşekürler şimdiden

5. beyyurdu23

beyyurdu23 EYYÜP

En İyi Avı:
    sazan- 3 kilo :)))
    Selamlar 10 lt su damacanası gören herkes sanırım balık boyları hakkında gereken kanıya varmıştır.Umarım da yanlış anlamazlar.. Saygılar

tamda içimden geçen mesajı yazmışsınız herkes bi tutturmuş sanki limit altı yok bilmem ne kimin balık yakaladığını görseler klişe mesajları bu..

6. yunusemreklk

yunusemreklk yunus emre

Favori Kamış:
    Procatch Carbospin
    Favori Makine:
    Okuma Avenger
    En İyi Avı:
    3kg Bıyıklı- 4 KG TURNA 10+kg-Aynalıı
    yakın zamanda ben de bu boyutlarda bi sazan almayı planlıyorum inşallah :) nasipse tabiki...