Hafta sonu sürprizi, ilk rapor....

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında cakometti tarafından paylaşıldı.

1. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tesekkurler.
    Ve ayrica takimlarin fiyatini ogrenmis kadarda oldum :D Onun icinde tesekkurler Abicim ;) :D
    Sen benden daha tecrubelisin ve daha iyisini bilirsin abicim.Fakat kendim test ederek gordumki yesil fosforlu,oval boncuk gece kudurmus bir denizde yada kayalik bir avlakta muthis ise yariyor.
    Hatta bir defasinda boncugu ignenin tam ustune degilde bedenin ustune takmistim ve bir balik(tahminime gore disli bir balik ve buyuk) sanirim o boncugu isirdi :D cunku kamisa bir baktim asagi dogru "U" seklinde egildi hizla ve misina patladi :D .
    Boncuk kullanmadigim takimlarda daha az is yapti.
    Bu arada kirmizi olani hic duymamistim ve gormemistim.Onu bulmaya calisacagim musait bir zamanda.
    Rastgele Abicim...

2. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)

Özgür bu mesajı yazarken, Özgürcan da bu arada okuyup okuyup kendini aşşağılara atıcak yer aramaktadır...:D

3. emrmtn

emrmtn Emrah Metin

En İyi Avı:
    kayıtlara geçecek birşey arıyor :)
    abi tebrikler,,takımlara emek harcandığı belli,darısı bizlerinde başına inşallah...çorlu taraflarına yolun düşerse tanışmak dileğiyle diyorum....

4. cakometti

cakometti ersan

Favori Kamış:
    century TTR 14 ft - daiwa prime caster surf 450
    Favori Makine:
    abu chrome rocket 6500 CT - Abu Ambassadeur 7000I C3 CT Mag
    Özgürcan sen uyma ona, balığı takım tutsaydı....;)

Ayrıca bu cumartesi yine aynı yerdeyim, vaktin olursa, vaktiniz olursa gelmek isteyen tüm arkadaşları beklerim... :)

5. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    teşekkürler. av da çok güzel olmuş, ama rapor çok daha güzel olmuş. daha iyi avlar ve en az bu kadar güzel raporlar bekliyoruz. çok teşekkürler.

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Ersan Abi çok teşekkür ederim paylaşımın için, her şey tek kelimeyle çok şık. Son bir yıldır hemen hiç yemli av yapmamaktayım ve yemli avdan iyice soğumuş gibiydim. Gerçi bizim kıyıdan yemli avlarımız tabir caizse "kara düzen" idi. Şimdi senin avlanma sitiline şahit olunca içim kıpırdadı, hevesleniverdim yeniden. Tabi derhal bir surf caster olamayacağımız açık (ne tecrübe, ne vakit ne de maddi imkan var bunun için), fakat "Niçin bir gün ben de surf casting ile uğraşmayayım ki?" dedirttin bana.

Tekrar teşekkür ederim. Her şeyin gönlünce olması dileği ile ve rast gele!

7. cakometti

cakometti ersan

Favori Kamış:
    century TTR 14 ft - daiwa prime caster surf 450
    Favori Makine:
    abu chrome rocket 6500 CT - Abu Ambassadeur 7000I C3 CT Mag

İşte bu.... Umarım daha birçok arkadaşı heveslendirmiş ve aynı duyguların oluşmasına vesile olmuşumdur. Artık daha çok rapor yayınlamak farz oldu....

Yazdıkların için ben de sana çok teşekkür ederim...:)