Hafta Sonu Tatlı Su Avı...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında claytron tarafından paylaşıldı.

1. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Yer:Tayakadın taraflarında bir gölet.
    Yem:Küspe,solucan,hamur,mısır
    Takımlar:Üçlü dip oltası şamandıralı takımlar

Cumartesi ögleden sonra hazırlıklarımızı tamamlamaya başladık akşam üstü 4 civarı hazırlıklarımızı tamamladık ve yola koyulduk avlaga gider gitmez oltalar hemen hazırlandı ve yemek olayına başladık biz yemekteyken ziller çalmaya başladı bile ilk balıklarımızı aldık aslında amacımız sazan degildi yayın için gidicektik ama sülük aramaya vaktimiz olmadıgı için macbur kaldık gece ay yoktu yaklaşık 10 tane yayın yavrusu aldık hepsi suya geri iade edildi bir tanesi baya iriydi ama kıyamadım onuda zor bela arkadaşları ikna ederek saldım suya boş vaktimde oraları biraz keşif yaptım bu sefer oralardaki eski balıkçılarl akonuştum kimsenın ag geremedigi sazlıklar var en karanlık bölge gecen ay 9 kiloluk yayın aldıgını söyledı ordan oraya olta atabilecegim boş bir alan aradım ve buldum sanırım bir dahaki sefer için çok umutluyum yavru yayınların bollugu beni çok sevindirdi aslında uzun lafın kısası çok güzel bir gun geçirdik balıgımızı aldık ziller bol bol çaldı herşey çok güzeldi şimdi resimlerle devam edelim...

Ve oltalar suda...
    Hava kararıyor odun toplamak lazım ve yola koyuluyoruz
    Gece soguk oluyor...

İki dakika yerime geçip oturuyorum dayanamıyorum sonra kendimi oltaların başında buluyrum :D

2. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    devam

İşte benım balıkcı yaptıgım manyak arkadaşım el oltasını kasnakla birlikte göle attı inanın gölün yarısına kadar girdi yüzdü aldı geldi

Bir dahaki organizasyonda görüşmek dilegiyle yakın zamanda tekrar gidicez bu sefer yayın için daha saglam olucak herşey siteden gelmek istiyen olursa bir dahaki organizasyon için toplu halde gidebiliriz tabi site yönetiminin izni dahilinde hepiniz salıcakla kalın...

3. 05ballı05

05ballı05 bülent

Favori Kamış:
    basit kasnak ve basit kamışlar gerisi ustalık
    En İyi Avı:
    25kgyayın 7kgturna 25 ve 33 kg aynalı ve ayrıca birçok balıgın kalitelisi
    slm ali kardeş.resimler hoş ve balıkları suya iaden çok güzel olmuş bilinçli bir av yaptıgın için şimdiden tşk.ayrıca gittiginiz gölü çıkaramadım tayakadında çok göl var ama o göl hakkında bilgi verirseniz sevinirim saygılar ve bol şanslar

4. Merhabalar iyi av olmuş o göleti bende biliyorum güzel balık var fakat ağ atan vatandaşlar var.Burada iyi balıklar çıkıyor biz daha yeni keşfettik orayı gittiğimizde sadece hamur olduğu için fazla avlayamadık ama birdaki sefere iyi avlarız inşallah...

5. kuzey444

kuzey444 haydar coşgun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 1.5 kg
    kardeşim güzel av olmuş,belli güzelde zaman geçirmişsiniz bundan dahası can sağlığı.ayrıca senin gibi bilinçli arkadaşların çok olması beni ayrıca sevindiriyor.

6. 05ballı05

05ballı05 bülent

Favori Kamış:
    basit kasnak ve basit kamışlar gerisi ustalık
    En İyi Avı:
    25kgyayın 7kgturna 25 ve 33 kg aynalı ve ayrıca birçok balıgın kalitelisi
    ya arkadaşlar bahsettiginiz gölü merak ettim.tarif ederseniz sevinirim.ayrıca burda ne balıklar var.paylaşım için şimdiden tşk

7. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan
    Güzel av olmuş ali ellerine sağlık..hafta sonu gezıntı amaçlı bende oraya geldım kısmet olursa onumuzdekı gunlerde yayın için gıtmeyı planlıyorum..

8. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    güzel bir av olmuş daha büyükleri için rasgele

9. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan
    buradaki balık çeşidi kızılkanat kadife israil sazanı yayın ve pullu sazan bi ihtimal aynalı sazanda olabilir benım bıldıklerim bunlar...

10. sedatk

sedatk Sedat

Beklenen rapor gelmiş.Ali emeğinize sağlık,güzel bir rapor olmuş.

11. ferhat_78

ferhat_78 ferhat özgür

Favori Kamış:
    shımano tribal
    Favori Makine:
    shımano
    Güzel av olmuş,paylaşım için teşekürler.
    Yayın organizasyonunuzda inşallah bunun gibi iyi geçer.

12. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerine sağlık güzel av olmuş ,gerçekten örnek hareketinden ötürüde tebrik ederim , sanırım orada israil sazanından başka sazan yok gibi ,aynalı yada yerli( kınalı sazan) çıkmıyor mu ?

13. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgili Ali, resmin altındaki iri 6 balık ile üst sıradaki yan yana 4 balık İsrail sazanı olsa gerek. Bu durumda İsrail sazanının bu derece azmanlaştığı ve yoğun popülasyon sağladığı yerde, kızılkanat ve yayın balıklarının da bolluğu çok sevindirici.

Avınızı tebrik eder, yavru yayınlar konusundaki duyarlılığınız için teşekkür ederim. ;)

14. Bülent arkadaşım yer tarif demişsin fakat senin profilde gördüğüm kadarı ile sağlam balıklar tutmuşsun benim kanımca ağla tutulmuş bunlar yer tarifi zor (7 kg turna hariç )... Bu bahsi geçen yer daha bakir ağ atanlara rastladığım zaman ya ağlarını kesiyorum yada jandarma...

15. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    tebrikler güzel organizasyon olmuş

16. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim bölgeyi özelden mesaj atan bir kaç kişiye tarif ettim elimden geldigi kadar avlakta kadife aynalı ve pullu sazan da var ve yayında var tabiki israil sazanı tutmıcam artık bundan sonraki hedef yayın bütün oltalar onun için hazırlanıcak onun için yemlenicek ama tabiki bir kaç problemde var istedigim o sazlıkarın oraya nasıl giderim yada oraya kadar nasıl olta atarım ve sülük o kadar özledimki yayın avını daha avdan geleli 3 gun olmasına ragmen önümüzdeki hafta izine cıkıyorum daha şimdiden hazırlıklar başladı önümüzdeki hafta için

17. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    ali tebrikler kardeş konularını takip ediyorumda duyarlılığın ve azmin hoşuma gidiyor kardeş oltalarını o sazlıklara atmanın en kolay yolu botla götürüp bırakmandır yem olarakta ütülenmiş serçe kuşu,ütülenmiş tavuk kanadı veya kuzu dalağı kullanabilirsin

18. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo

Kuzu dalagını çok kişiden duymaya başladım son zamanlarda kuzu dalagını normal kasapşardan filan bulabilirmiyim acaba botu olan abimiz önümüzdeki hafta bizimle olmıcak sanırım bir tane arkadaştada askeri çok buyuk bır bot var onuda kullanmak şişirmek taşımak ayrı dert olayın birde şu boyutu var 75 yada 100 gr lık kurşunla baya yaklaşabilirim istedigim yere yanlız ordan kıyıya balık çekmekde baya riskli bakalım elimizdeki bütün imkanları kullanıcaz.

19. sedatk

sedatk Sedat

Botla gidmezemisin o çevreye

20. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo

Oraya botla gitmek tehlikeli aslında o tarafta kazıklar var çok dikkatli olunması gerekli çogu takımda takılıcak biliyorum çok takım zahiyat veregeciz sonuçta botla orda bekleyebilecegimiz sürede belli ordan misina gersek kıyıya balık geldimi çekmek ayrı dert olucak o tarafa ne ag gerebiliyorlar nede parekete