Bu arada az önce aklıma geldi.Bu hafta başımızdan geçen kötü bir anıyı anlatmak istiyorum. 26 Mayıs 2007 cumartesi akşam 20:00 de anadolu yakası ömerli barajına gittik.Geceleyin çığlık sesleri ile irkildik.yaklaşık olarak 2-3 dakka sürdü.bir anlam veremedik.Çakal sesimi?diye düşündük ama köylerinde çakalları bizzat gören ve ulumalarına şahid olan arkadaşlar bu ses çakal sesi değil deyince kafamız iyice karıştı.umarız kötü birşey olmamıştır.fakat çok garip seslerdi.ayrıca işin kötü tarafı gece vakti sürekli nara atan ve silah atanlar vardı..gecenin her saatinde bu silah seslerini gün ışıyana dek yaşadık.Bu ürkütücü ve güzel olmayan tarafı idi.Diğer kötü tarafı isesabaha kadar at çek yapmamaızda rağmen bir tane bile balık alamadık:( karar verdik ve dönüşte paşaköy tarafına gidip oradanda oltalarımızı sallayıp şansımızı bir daha deneyecektik.tepeye çıktık.tepede 3-4 tane araç vardı.bizde şahin marka aracımızı yanlarına çektik.sonra aşağıya indik.10 dakka etrafı gözetledik.inanılmaz bir şekilde sular çekilmişti.Çok şaşırdık.Ama daha çok şaşıracaktık! Neyse iki arkadaşımız burada balık olmaycağını söyledi ve "gidelim eve" dediler.Bizde iki arkadaş ısrar ettik" 2-3 saatte burada takılalım öğlenleyin gideriz."Dedik.15 dakka sonra yukarı çıktık ve arabadan malzemeleri aldık.2-3 saat orayada olta salladık ama nafile..bir tane bile alamadık.dönmeye karar verdik.aracımıza bindik.herkesi evlerine bıraktım.sonra eve geldim.tam duş alırken telefon çaldı.telefondaki ses arkadışımdı.çok üzgündü.aracın arka bagajındaki malzemelerin arasındaki sırt çantasına cüzdanını ve telefonunu bırakmış ve biz aşağıya inince içinde 1000 ytl olan cüzdanı almışlar.800 ytl'lik cep telefonunuda almışlar ve biz göle geldikten ve soyulduktan tahminen 20 dakka sonrada kredi kartından 500 ytl değerinde alış veriş yapmışlar.Allahtan arkadaş eve gider gitmez uyanmışta hemen kredi kartlarını iptal ettirmiş. (Arka bagajı ben kitlemiştim ama nasıl açmışlar bilemiyorum.Demekki sürekli o tepeye gelen araçları takip edip soyan birkaç hırsız vardı) Netice itabari ile ömerli ve bilhassa paşaköye balık tutmaya giden arkadaşlarımız lütfen çok dikkatli olsunlar ve araçta hiçbir önemli malzeme bırakmasınlar.Hatta oraya hiç gitmesinler.Araçlarını bile çalarlar.Siz balık tuttuğunuz yerden göremesseniz onları ama gördüğünüzü farzedelim,aracınızın yanına gitmeniz en az 15 dakka sürer.15 dakka tırmanıştan sonra ancak ulaşırsınız.Ozamanda iş işten geçmiş oluyor malesef.. Ne diyeyim bu hafta sonu bizi hem psikolojik hemde maddi anlamda tam bir hayal kırıklığına uğrattı:(