sevgili abiler,,,siteye üye önceden olmuştum uzun bir aradan sonra da yeni girdim... ben babam amcam ve kuzenim haftasonu herhengi bir göle veya baraja gitmak istiyoruz....anadolu va avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz yer varsa sevinir.... saygılarımla..
hafta sonu ben emincan hafta sonu kuzenim babam ve amcamla balığa gideceğim istan buldaki hangi barajı önerir siniz
lütfen yardımm.. sevgili büyüklerim... hepiniz çok güzel yem bilgileri veriyorsunuz ama benim kafam karıştı...benim sizden tek isteğim sazan avında şu sön dönemlerde kullananlar varsa en favori yemi sorucam..hamur tariflei olur ama lütfen bulabileceğimiz şeyler olsun şimdiden teşekkürler...
yardım arkadaşlar ben emincan haftasonu balığa elmalı barajına gideceğim hangi yemleri önerir siniz ve netür 4 iğneli çapari yapa biliriz sazan için.
aranızda son haftalarda istanbulda balığa gidip iyi sonuç alan yok mu?lütfen yazın en verimli yerleri saygılarımızla..
Çocuklar, sürekli aynı soruyu sorarak 6 konu açtınız ve hepsi birleştirildi. Bilenler zaten size yardımcı olacaktır, yeni konu açarak, konunun dikkat çekeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bekleyin size yardımcı olacaklardır. Bu arada, yemler ve yemleme bölümünde sazan yemleri ile ilgili pek çok konu var, önce onları bir okuyun bakalım. Aradığınız sorunun cevabı o konuların içinde de var. Öyle hazırcılık yapmak yok yani. Hadi bakalım, konuları şöyle bir gözden geçirin, o zamana kadar belki birileri de bu konuya yazarak size cevap verir.
karar verdik elmalı barajına gidiyoruz...fotoğraf çekmeye çalışıcağız...haftasonu herkese iyi avlar....