arkadaslar herkese selamlar. haftasonu sarayburnu ve çengelköye avlanan arkadaşlar, balık durumu hakkında bilgi verirlerse sevinirim....
Hisar da balık Merhaba arkadaşım ben sadece Cumartesi günü Hisar dan olta salladım. Öğleden sonra saat 2 gibi baık tutmaya başlamama rağmen saat 6 ya kadar bi kovadan fazla istavrit aldım. Hemde iri iri istavritler. Önümüzdeki haftasonu da bi aksilik omassa oralarda takılacam. Eğer sende gidersen bu aralar bana haber verirsin. Bu arada ağır kurşun bulundur yanında 75-100 gr falan, Su çok akıyor malum boğaz. ben 2 tane kurşun bıraktım sonra malzemesiz kalmayasın. Eğer çaparin kalın olursa 115-125 falanda bulundur. Çünkü balık açıkta ve dipte.
Rumelihisarı, yani rumelihisarı kalelerini olduğu yer. Avrupa yakasında kalıyor. Gitmeni tavsiye ederim. En azından 1 kova balık rahat yakalarsın. Bu aralar ancak boğazda iyi balık olur. Balık yasağı kalkınca balıkçılar anasını ağlattı balığın.
bu iki hafta once sarayburnu bu haftada aynı resim var gece iskorpit gunduz istavrit ve izmarit yanlız ince takım iş yapıyor balık biraz nazlı
ben de orda olmaya calisicam. saat kac gibi orda olursunuz? bir de yem olarak ne almak iyi olur o tarafda acaba? ve nerden alabilirim??
valla kıyıdan şamandrıalı takımla ve yem olarakta kurtla çalışıyorum ben aşağıdaki kefalleri zargamnaları alabilirsin. Yok ben çapari atıcam diyoersan istavrit alabilirsin gayet iyi istavrit. Yok sandalla açılıp yemli yapıcam dersen midyeyle iri istavrit izmarit alabilirisn Yani yeşilköyde bayağı bereketli bu aralar Ben hafta sonuları şamandırla takımla zarganaya gidiyorum bu hafta sonuda hamsinin kuyrukaltıyla deneme yapacam bakalım. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=2568&page=3