Bu hafta ekip sahaya kırmızı kart cezalısı ve tatil geçiren dostlardan mahrum çıktı... ;D Balık nazlı oltaya vuruş yok saatler hızla geçiyor sabah suyunu kaçırmak işimize gelmiyor at çek çalışmaları son sürat devam ediyor derken ilk vuruş ikinci üçüncü derken botumuzda 5 balığı misafir ettik...bu arada limit altı salınan ve kaçanlar cabası... Ekibin diğer elmanları başka bir sandal ile lhummalı çalışma sonunda livarda 2 balık alıkoydu ve toplanıp yemek faslı için kendimize sahilde güzel gölge yer bulup kendimizi dışarı atıverdik... Derken balıklar temizlendi salata hazır oda neeee yanımıza ateş almayı unutmuşuz... Açıkta bir sandal görüp yanına gittim amcadan ateş istedim ve soframıza muhabbetimize davet ettim Hulusi amca başta çekingen davransada davetimize icabet etti... ilk yarım saatte Hulusi amca gözüme GOOGLE gibi gözüktü ne ararsan karşılığı vardı.. Bu günün eğlenceli geçeceğinin sinyallerini çoktan almıştım... 3 saat kadar Hulusi amca hayata dair yaşanmış bir çok anısını bizler ile paylaştı Allah uzun ömürler versin seni tanıdığıma çok memnun oldum Hulusi amca...Bir sonraki avda görüşmek dileğiyle.... Limit altı salınan turna'ya ait video görüntüsü.. http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-turnasuyaiade/989231 Bu ava ait makinama takılan kareler...
Çok güzel turnalar tebrik ederim. Ve ayrıca afiyet olsun. Bir şey dikkatimi çekti, diğer avlarınıza da göz gezdirdim orda da göremedim. Gittiğiniz avlakta bu kadar çok balık var ama neden başka oltacı ya da tekne ile açılan yok merak ettim. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Dahasına rast gelsin.
Güzel bir gün daha geri de kaldı mazideki yerini aldı. Daha yeni uyandım yorgunluktan. Gülmekten yorulduk başka bir şey değil. Bi ara çok güldük başımıza bi iş gelicek dedim ama allaha şükür sağ salim günü tamamladık. Hulusi amca bambaşka bir alemdi. Takıma renk verdi. İnşallah başka zaman tekrar görüşücez. Başta feridun usta olmak üzere balık tutan cemal abi ye, sofrayı salatayı hazırlayan ayrıca sabah poçacıda aç karnımı doyuran ismail kardeşime çok teşekkür ederim. Sergen de bu gün klasını gösterdi balığı aldı. Balığı tutmak için çok çaba sarf eden fakat balık tutmak bi yana oltalarla tekneyle uğraşan rıdvan kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Her şey balık tutmak değildir FAKAT balık tutmak herşeye değer
Gene çok güzel bir Feridun klasiği,ellerine sağlık kardeş ,kareler harika ,balıklar harika, paylaşım harika.....
Selam feridun USTA herşeyiyle süper kareler manzara anlatım ekip zaten aşmışınız artık yemek balıklar abicim gerçi daha öğlen yemeği yemedim ama senin şu turna yağda süper valla ne yapacağız şimdi tablota talim rastgele
Hayat bu, yaşamak bu, eğlenmek bu, mutlu olmak bu.. Her raporda bakıyorumki insanların yüzleri gülüyor, kalpleri huzur dolu. Balık var, yemeside cabası zaten Ee insan daha ne ister ki.. Maşallah diyelim, bu mutluluk tabloları her daim sizinle olsun, bereketli avlar dilerim. Tebrikler.
Tebrikler cok guzel av yapmıssınız ve avdan sonraki ortam gercekten hic bir seyle kıyaslanamayacak kadar guzellikte nice avlara...Nasipse sabaha karşı cıkacaz yola...