Haftasonu Saroz Kampı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

1. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla siz de kamp yapacaksınız, biz belki bayramda ikinci kez gitmeyi düşünüyoruz. Ondan sonra özelden de olsa yer konusunda mutlaka yazışır detaylı konuşuruz. Kamp için özellikle tavsiye edeceğim malzemeler:
    çadır, battaniye, uyku tulumu veya onun yerini tutacak şişme yatak, kaliteli fenerler, yeterli miktarda pil, içi buzla doldurulmuş buzluk, 20 litrelik su (oralarda 6 TL'ye satılıyor, buz da aynı şekilde, 1,5 litrelik petleri dondurup satıyorlar), çakmak, mangal kömürü, tel ızgara, pratik yiyecekler (üçgen peynir, bisküvi, küçük meyveler, gofret), tepsi, bıçak, kalın çöp torbası, plastik tabak-çatal-bardak, çok fonksiyonlu çakı, el baltası

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Eksik olmayın Üstad, selamlar

3. harun61

harun61 harun

Aret, teşekkür ederim tavsiyelerin için, üşenmeden çöp torbasına kadar yazdığın için ; )

maalesef kamp malzememiz yok. Erikli'li bir dostumuz var burda. onun sayesinde Erikli'de denize yakın bir ev kiralayacağız. o bölgeyi o şekilde hallediyoruz da, Gelibolu tarafına dönünce ne yaparız bilmiyorum. başarabilirsek arabada uyuruz diye düşünüyorum , olmazsa pansiyon falan bakacağız heralde idk .
    oluşturduğum malzeme listesinde , senin belirttiğin gözümden kaçan birkaç kalem var. onları da eklicem. teşekkür ederim.
    bayramdan sonra da fikir alışverişi yapabilirsek sevinirim.
    bu arada levrek konusunu merak ediyorum hala, aydınlatırsan sevinirim.
    sağlıcakla kal

4. istavrit

istavrit Boğaç

27 Ağustos -30 Ağustos Erikli'deyim ,tanışmak isteyenler ile muhabet güzel olur

5. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Abi levrek için kıyıdan at-çek veya botla sırtı gezmeye vaktimiz olmadı. O yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. Zıpkınla daldığımızda da levreğe rastlamadık ancak mutlaka ki oralarda vardır.

6. harun61

harun61 harun

Eyvallah , saolasın Aret , yüreğime su serptin ; )

7. erdem271

erdem271 Erdem

Ahtapotun vantuzlarını bıçakla temizleyip , bacaklarından tutup bir kayaya bembeyaz oluncaya kadar çarpman , karbeyaz olunca da varsa maden suyu içinde 1-2 saat bekletmen yumuşacık olmasına yeterdi..

8. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    çok güzel bir hafta sonu olmuş inş tekrarlarıda nasip olur bu arada köftelerimizde afiyet olsun :D

9. umooth

umooth umut

Favori Kamış:
    Silstar 300
    Favori Makine:
    Shakespeare Firebird
    En İyi Avı:
    Mahmuzlu Camgöz, 94cm
    Çadırımla kamp yapabileceğim, kıyıdan ya da kıyıya yakın bot ile at çek yapabileceğim sessiz sakin bir haftasonu geçirmek istiyorum, böyle bir yer önerisi olan var mı?
    çok şey mi istedim :)