Haliçte Gece Çinekop Avımız - 16.09.2012

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Fatihli Okan tarafından paylaşıldı.

1. Fatihli Okan

Fatihli Okan Okan

Teşekkürler yarın sabah çok yağmassa hava kıyıdan yoklamayı düşünüyoruz, niyetimiz lüfer bu sefer yemi büyük takıp deneyeceğiz, bakalım kısmet.

Doğrudur, gündüz kıyılar güzel iş yapıyor hele bir balık tam akın etsin.

2. erols

erols Erol Safak

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX240M 10-30gr, Daiwa CrossFire CFS270MH 10-40gr
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet II G4000F, Shimano Nexave 4000RB, Daiwa Laguna 3000-5Bi, Spro Passion 740
    Okan Bey, paylaşım için teşekkürler! Avlarınız daim olsun!

3. pisces_34

pisces_34 cüneyt

Okan abi sen çekiştir beni burada:D Takipteyim seni, benden kurtuluşun yok:D :D Burdan bir raporda ben yayınlıyayım... resim çekme imkanım olmadı ama Okan abiyle tuttuğumuz gecenin ertesi günü gece hüseyin arkadaşımla ya nasip dedik, bir önceki geceden daha bereketliydi. akşam 22:00' den 00:00 kadar sayı olarak pek fazla olmasada 15 adet kadar sarıkanat alabildik, daha büyümemiş olan yapraklar malesef rahat bırakmıyolar, oltaya gelenler tabikide geri iade....

4. Fatihli Okan

Fatihli Okan Okan

Teşekkürler Erol abi, daha güzelleri size gelsin.

Eyvallah kardeşim senin balık tutman benide memnun eder nede olsa benden öğrendin takım yapmayı :D :D

Bu günde yağmura rağmen deniz bizi boş çevirmedi, mevla nasibimizi verdi. Sabahın 6 sından öğleye kadarki Haliç sahilinden bu günün birkaç fotosu. Ben, Ahmet, Hoca (Bababalık), Murat bey, ve arkadaşı Ahmet bey. Islandık, tripot denize düştü kayboldu yinede ortam çok güzeldi :D banghead