hangi çıkrık shimano , okuma ?

Konu, 'Makineler' kısmında theturkish tarafından paylaşıldı.

1. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Önemi yok draco.

Arkadaş büyük ihtimalle hayalperest birisi. Bu tip arkadaşlar, hayal etmeyi sever, hayal kurmayı. Hayallerine ulaşınca olay biter zaten. Yani konu, hayallere ulaşmak değil, hayal kurmaktır.

Şimdi o makine almanın, trole gitmenin, jiglemenin vs. hayallerini kuruyor. Makine alıp o hayale ulaşınca, olay bitecek zaten. En kral makineyi de alsa, farketmeyecek.

O yüzden bari lanettayn bir şey alsın, aha şöyle bir makine olsaydı ne jig yapardım ama filan diye hayal kurmaya devam etsin ki, mutlu olsun.

2. theturkish

theturkish selimcakir

cevabiniz icin tesekkur ederim , durum aynen bahsettiginiz gibi . Ucuz bi makine istemememin sebebi de bu zaten . Senede bi hafta en fazla 2 hafta tekne tatili yapma imkanim var ve henuz balik tutma isi bende hastalik seviyesinde degil . Almis bulundugum makineye buyuk balik vurursa ve ben cekemezsem bu dedikleriniz kulaklarimda cinlayacak :) ama eger balik tutamazsam buyuk ihtimalle o makine teknesi olan bi arkadasima hediye edilecek ve bu da beni rahatsiz etmeyecek.

3. theturkish

theturkish selimcakir

amerikadan donecek olan arkadasimin donme vakti yaklastigi icin siparis vermis bulundum , ilginize fikrinize cok tesekkur ederim

4. theturkish

theturkish selimcakir

3 cumlede karakterimi ozetlediginiz icin size de tesekkur ederim , varolun

5. dusty

dusty Tuncer Yılmaz

Favori Kamış:
    Standard (Germina)
    Favori Makine:
    Rilex Rex 64
    Jigging Master'ın underhead'ını gerçekten çok merak ediyorum.
    Videolarını seyrettim.Çalışma mantığının açıklamasını da okudum.Ama zannedersem sizin elinizde daha iyisi var. Siz bunu kullandınız. İleriki tarihli bir avınızda bahsetmiştiniz.

Kendini biraz ıspatlaması gerekiyor. Stella'ya bir şey demem de Saltiga'ya öyle kolay kolay pabuç attıramaz.