Herkese merhaba Kasım ayı başlarında aşağıdaki makinalardan birini almayı düşünüyorum. Boğazda 180gr-200gr kurşunla rapala yaparken yormacak beni yarı yolda bırakmayacak bir makine olsun istiyorum Kullanan varsa bilgisini paylaşırsa çok sevinirim. OKUMA Raw II 65 Makine OKUMA Trio 65A Makine OKUMA Salina SA 2 16000 Makine OKUMA Cedros CJ-65 Makine Şimdiden teşekkürler Aydın
. okuma salina 2 1000 güzel makinadır 1600 ağır olabilir, cengiz balıkçılığa okuma salina 3 makinalar gelmiş fiyatı 500 tl olması lazım ayriyetten ryobi applause bu makinayı bağazda at çek de kullanan çok kişi var fiyatı 180 tl
okuma raw 2 65 kullanıyorum bende. Biraz ağır ama drag gücü çok iyi. Kendo marka ip misina var üzerinde. Akıntının kuvvetli olduğu yerlerde 4:8:1 devir oranı ile sizi zorlayacağını düşünmüyorum.Trio 65a devir oranı raw 2 65 ile aynı olmasına rağmen iki makinayı elinize aldığınızda raw 2 daha güven veriyor insana.
bu makıneyı bende takıp edıyorum sole guzel bı kampanya ındırım denk gelse alıam ama fıyat olarak nette 230 240 ın altına rastlamaım ıstanbulda yasıyorum en uygun nereden bulabılırız
üsküdar yıldız balıkçılık, cengiz balıkçılıkğın eski yeri pazarlığını iyi yaparsan belki daha uygun fiyata alabilirsın
ılgınız ve yorumunuz ıcın tesekur ederım fırsat buluna bakıcam bu makıneye yorumların hepsı cok ıyı forumda bır abımızın kotu bır anısı olmustu bu makıne ıle tek soru ısaretı bu kafamdakı bahsettıgım konu http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=53554
O KONUYU DAHA ÖNCE OKUMUŞTUM TERCİH SİZİN DEDİĞİM GİBİ BU MAKİNAYİ BOĞAZDA KULLANA ÇOK KIŞI VAR GİTTİĞİM HER MERADA EN AZ 10 KIŞIDE BU MAKİNADAN VAR KULLANANLAR MEMNUN OLDUKLARINI SÖYLÜYORLAR
Merhaba geçen ay bende aynı makine arayışına girmiştim hatta kou açmıştım arkadaşlar sağolsunlar yardımcı olmuşlardı. Trio 65 a tipi rengi çok güzel ağırlığıda 610 gram, beğenerek almıştım 2 kere merada denedim 8-10 istavrit 100 gram kurşunla makine titriyordu boğaz için uygun olduğunu düşünmüyorum, götürdüm değiştirdim Raw 2 65 680 gram, aldım onuda denedim güzel makine Trio 65 a ile aralarında dağlar kadar fark var ancak sarım problemi yüzünden soğudum pulunu filan çıkardık çare olmadı makaranın uç tarafına 3 mm kadar eksik sarıyor misina makaranın dibinde toplanıyor,onuda iade ettim Salina 2 10000 aldım 640 gram son 5 avımda beni hiç üzmedi ne teknik açıdan bir problem yaşadım nede balık alırken 200 gram kurşun filan tıkır tıkır çekiyor hani tekneyi bile çeker derler ya o derece kuvvetli bir makine bana göre, aradığım makineyi bulmuştum geriye keyifle av yapmak kaldı...tabi boğaza hala balık seyrek 3-5 dişliyle dönüyorum 3 haftadır bakalım bu hafta ne kısmet olacak