alabalık, aynalı sazan, çay balığı, levrek, tatlı su kefali ve yayın gibi balık çeşitleri bulunmaktaymış gölette. sizce yanımda ne gibi yemler götürmeliyim bikaç öneri istiyorum tabi iğne çeşidi taktik falanda bekliyorum. bu genç ve ava meraklı arkadasa yardım edermisiniz?
alabalık için çeşitli sunı yemler olarak kaşık çeşitleri canlı yem için solucan vs.peynir gibi.sazan için hoş kokulu hamur ve boili çeşitleri yıne solucan ceekırge kurtcuk vs.tatlı su levregı ıçın kerecıt kucuk gumus canlı balık.yayın için kurbağa dalak işkembe ciğer canlı balık tüsülenmiş tavuk kafası ve buna benzer sakatatlar.kefal için ise çeşitli bsunı böcekler tavuk ciğeri bulundura bılırsın kardeşim rastgele
Golde ne arasan varmisda... Peki sen her bir balik icin birer olta mi gotureceksinde ayni anda hepsinin yemini soruyorsun ? + Site icerisinde kucucuk bir arama ile detayli ve ogretici bilgiler edinebilirsin. Rastgele...
Emrah Kardeşim Kardeşimizin Yaşi Onyedi,tecrübe Amaçli Sormuş Terslmeye Gerek Yok Sen Onun Abisi Olarak Yardimci Bilgiler Vermen Daha Doğru Olacaktir,saygilar.
Eser bey neden olayi ters yonlere cekiyorsunuz? Ben tersleme amacli birsey sormadim yada soylemedimki... Hatta yanlis anlasilmasin diye sonlarina birer gulucuk yerlestirdim gorebiliyorsaniz. Ve ben onu tersleme degil hakikaten merak ettigim icin sordum.Cunku simdiye kadar ayni anda ; alabaliga,kefale,sazana,levrege,vs,,, olta atani hic duymadim,gormedim. Ayrica yorumun en sonuna da ; " site icerisinde kucuk bir arastirma yaparak her turlu bilgiyi elde edebilirsin" dedim. Bence siz o yorumu bir daha kontrol edin ve ortami germeyin. Saygilar benden...
evet ben tecrübe manasında sormustum yani sizdende zaten bu mevsimde şu balığın avı olmaz sen en iyisi şu yemden hazırlada git gibi bi yorum bekledgm için öyle yazmıstm yazan herkese teskkür ederim
Abisi ben tersleme amacli soylememistimki Bak bir kisinin yanlis anlayip,yanlis yone cekmesinden dolayi sende yanlis anladin galiba Neyse haydi kendine iyi bak , rastgele... Tutunca raporlarsin gayri.
Estagfurullah.Sen benim buyugumsun,agabeyimsin.Asil ben yanlis anlasilacak birsey yazdigim icin ozur dilerim Saygilar ve rastgele agabey...
bende yanlıs anlamadım anladım senin ne demek istedigni emrah abi bu arada sitede yeni olduğum için özel mesaj gönderemiyorum ama bana öle bi iyilik yaparsan çok sevinirim dünkü avda sadece 1 tane alabalık yakaladık sazandan tık yok sen yine özelden msj atarmsn?
Bu mevsimde zor biraz, zaten hemen hepsinde yasak dönemi diyebiliriz. Av yasağı bittiğinde deneyebileceğin yemler çok çeşitli. kafanı karıştırmak yada akıl vermek istemem. forumda yemler ve yemleme bölümünde çok değişik fikirler, denenmiş yemler vs. hepsi var. bi göz at istersen. rastgele.. http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=30
Bazen hakikaten klavyeden cikan kelimeler yanlis anlasilabiliyor.Gere noktalama isaretlerinden,gerek vs,den dolayi.Sonucta direkt olarak dilimizden degilde klavyeden cikan sozcukler,cumleler Guzel sozlerin icin tesekkurler ederim.Allah senin ve sevdiklerininde gonlune gore vere...Burasi gercekten de bir aile ortami. Rastgele agabey...
iyi ki katılmısım bu foruma gireli daha 1 hafta olmadı ama kendimi bu forumdan biri gibi hissediyorum çok yararlı bilgiler var emrah abi sana da teskkürler dediklerini yapcam
Sevgili Harun Böyle düşünmen çok güzel, bizi mutlu eder. Ancak güzel Türkçemizi daha iyi kullanmak adına bundan sonraki mesajlarında yazım, noktalama, büyük küçük harf ve imla hatalarına biraz daha dikkat edersen bizi daha mutlu edersin